Želim da upozorim sve UMORNE MAJKE da ne ponove moju grešku…

Pre manje od dva meseca donela sam ga na ovaj svet. Sada ga ispraćam sa njega zbog jedne greške.

Kristin moli sve da prošire njenu priču kako neki drugi roditelj ne bi prošao kroz istu tragediju

-U velikoj meri me boli i sramuje me da se to dogodilo, ali moram vas sve zamoliti da podelite i proširite reč!Bez obzira koliko ste umorni kao majka, USTANITE I SEDNITE NA STOLICU ili negde gde nećete zaspati kada hranite svoje dete noću. Moj dragi sin je skrenuo sa moje dojke i otišao ispod prekrivača mog kreveta i rano ujutro otišao u raj. Način na koji smo ga otkrili bila je tragedija koju ne želim da slušam da će proživeti iko drugi.

KRISTIN MOLI SVE DA PROŠIRE NJENU PRIČU KAKO NEKI DRUGI RODITELJ NE BI PROŠAO KROZ ISTU TRAGEDIJUFOTO: KRISTIN HOFFMANN / FACEBOOK

Kristin Hofman sa radošću je dočekala da na svet donese svog sina Džona, a onda je usledila tragična igra sudbine zbog koje ga je izgubila.

Kristin je dojila bebu i usred podoja je zaspala. Maleni Džon ostao je zarobljen ispod pokrivača gde se i ugušio.

Kako kaže ova nesrećna majka, oseća neverovatan stid zato što je dozvolila da joj se to desi, ali oseća i odgovornost i potrebu da o tome priča kako bi upozorila sve roditelje.

– Strašno me boli da o ovome pričam ali molim vas prenosite dalje. Molim vas, koliko god da ste umorni, ustanite iz kreveta i sedite u stolicu dok dojite dete kako ne biste zaspale. Moj sinčić je skliznuo sa moje dojke i upao ispod pokrivača, a onda odatle otišao u raj. Nikom ne želim da prođe kroz ono kroz šta mi sada prolazimo i zato vas molim – širite ovo dalje – napisala je Kristin na Fejsbuku.

ŠTA NIKAKO NE RADITI

•Nikada ne spavajte na kauču ili stolici sa bebom.

•Ne spavajte u istom krevetu sa bebom ako pušite, pijete ili ste izuzetno umorni.

•Nikako ne pokrivajte bebi lice dok spava.

•Uvek bebu postavljajte da spava na leđima.

Ostavite komentar