Zbog trenutka nepažnje sin nam je OSTAO BEZ KOŽE: Očajna majka upozorava sve roditelje na OVU OPASNOST

Mlada mama podelila je slike užasavajućih opekotina svog sina, a sve se desilo zbog jednog trenutka nepažnje.

Trenutak nepažnje završio se stravičnom nesrećom
TRENUTAK NEPAŽNJE ZAVRŠIO SE STRAVIČNOM NESREĆOMFOTO: PROFIMEDIA

Erik Vard (2) završio je na hitnoj operaciji kojom mu je odstranjena koža lica, leđa i stomaka samo par dana pre drugog rođendana. Sve je to rezultat stravične nesreće koja se desila dok ga je čuvala rođaka koja mu je podgrevala flašicu. Erik je otvorio fioku i iz nje izvukao staklenu činiju. Ona se sklonila od lonca punog vrele vode sa flašicom unutra kako bi mu uzela činiju, a u tom trenutku je Erik zgrabio flašicu i polio se ključalom vodom.

Mali Erik završio je sa stravičnim opekotinama
MALI ERIK ZAVRŠIO JE SA STRAVIČNIM OPEKOTINAMAFOTO: PROFIMEDIA

Njegova majka, Lusi Smili (23) u to vreme bila je na času vožnje kada je dobila poziv da se hitno vrati kući.

– Instruktor me je dovezao kući gde su me dočekala kola hitne pomoći i helikopter. Oduzela sam se od straha, a iz kola je dopirao jeziv plač mog sina – opisuje Lusi.

Oporavak je trajao mesecima
OPORAVAK JE TRAJAO MESECIMAFOTO: PROFIMEDIA

Dečak je hirno operisan, a majka je, prirodno, bila van sebe.

– Kada su završili, izgledao je kao mala mumija. Slomila sam se. Ništa strašnije nisam videla. Mislila sam da mu lice nikada više neće izgledati kao nekada. Nedelju dana smo proveli u bolnici, a kada smo otišli kući sve je postalo još teže – priča dalje majka.

Bio je u tolikom šoku da danima nije pričao
BIO JE U TOLIKOM ŠOKU DA DANIMA NIJE PRIČAOFOTO: PROFIMEDIA

Lusi i njen verenik menjali su zavoje sinu tri puta dnevno, a on je svaki put vrištao u agoniji od bolova.

– Morali smo i da mu mažemo lice dok je krvarilo. Srce mi se slamalo, a nisam smela da pokažem bol pred njim. Bila je to teška borba. Prvih par dana bio je u takvom šoku da nije progovarao. Pored toga, dva meseca nije smeo da izađe iz kuće da slučajno ne bi došlo do infekcije – kaže Lusi.

Na svu sreću, sve se završilo dobro
NA SVU SREĆU, SVE SE ZAVRŠILO DOBROFOTO: PROFIMEDIA

Na svu sreću, Erik se potpuno oporavio, a ona sada upozorava sve roditelje jer, kaže, ovo može da se desi svakome.

– Ako vam se to i dogodi, za početak ni slučajno ne skidajte detetu odeću jer će to samo pogoršati stvari. Ne kupajte ih ledenom vodom, već mlakom, a onda pozovite hitnu pomoć. Moja rođaka uradila je sve što je mogla i nju ni najmanje ne krivim. Da je sedela i telefonirala dok je dete lutalo po kuhinji, naravno da bih bila ljuta. Ovako shvatam da je sve plod nesrećnih okolnosti – zaključuje majka.

Pročitaj još: Poslala je dete na kupanje i našla ga KRVAVOG ispod tuša: Majka moli sve roditelje da obrate pažnju na OVAJ DETALJ u kupatilima

Ostavite komentar