Vode me opet u salu,pocela sam da gubim svest…

Ovako je moja prica krenula. Usla sam u devetom mesecu i samo sam cekala kad ce doci trenutak kad cu upoznati moju ljubav, sve se odvijalo kako treba, dosao je dan kada su krenuli bolovi, bolovi su bili podnosljivi al ja sam otisla da radim ctg posto mi rekli nedelju pre toga da necu jos na porodjaj, kad sam radela ctg rekli sve u redu, dodji sutra ujutru opet, ali za bolove su mi rekli da nije to nista. Krenula sam u stan, stigla tamo kad ono krenuli bolovi na svakih 3-4 minuta, gledalac sam u sat vreme prolazi a meni bokovi sve jaci ili jaci, stigo je vece legla sam u krevetu nisam mogla vise, kad ono jedan sat ja vise nisam mogla bolovi su biliona neprekidni, ajde opet odem gore u bolnici, rade ctg kazu da ostanem nam odeljenje.

I ja ostanem kaze babica jos nisu bolovi kako treba ti si otvoreno jedan prst i merili mi kukove i kazu da sam uska al cu proci, i neces jos ti, ja sta cu, odem u sobu legnem a bolovi neopisivo jaki, jutro vec je i dosla babica kaze ajde na klistiranje odem i posle sam cekala da prodje vizita kad su stigli rekli su mi da se spremim i odem u salu, tamo legnem dade mi anesteziju i kazu da sam otvorena samo dva prsta (a dva prsta nista ne znaci ) i ajde krene beba dana gura krenem i ja, ma jok beba ne moze da izadje ja krenula da se derem ne mogu vise, opet tako i nista a tu sve sestre i doktor i babice.

Dodje jedna doktorka i stavi lakat nas stomak na bebu i gura, a mene kako je zabolelo uhvatim doktorku za lakat i stegne i ona vice ‘pusti pusti boli me’ ja je pustim kad ono njoj pomodrelo, posle opet napinjem se i nista i dodje jedan doktor (najbolji dr. Steva) i stavi lakat na bebu i samo je stisnuo jako i beba naglo izadje napolje. Proslo je to sve beba ziva i zdrava, sili me i odem u sobu nije proslo ni pola sata krenuli jaki bolovi u donjem delu stomaka i prodje jedna cimerka jasno joj rece zovi nekog dr ili sestru ja vise ne mogu, dosli oni sta je bilo ‘ja reko ne mogu vise od bolova’ stisli mi stomak kad ono sva stara krv i kazu pa ti si se upi*kala reko ne znam ne osecam.
Vode me opet u salu pocela sam da gubim svest, kazu da mora da se radi revizija, i gledaju da vide sta se desava kad kako je beba naglo izasla pocepala mi je vaginalni deo,morali su da me siju i da mi vade krv, zvali anesteticare ali krv mi nema vene se povukle, anesteticari nasli venu i uspavali me. Gotovo sve ja se budim ne znam gde sam, kazu beba dobro ali ja nisam, imacu koju posledicu al ce provincije i odveli me u sobu. Kazu da sam imala oko 30 konca, proslo sve doslo vreme za kuci, izadjem sve al ne mogu da hodam kukovi me uzasno bole nisam mogla da se oslanjam na njih, i voleli mene nekih mesec ipo odem na kontrolu i kad imam eserihiju kad radim analize imala sam 25,000 bakterije i ona je pocela da mi jede koske naravno izlecila sam se jedva u bolnici, proslo je sve.

Eto to je moja prica, pazite gde se porodjate i ko vas porasla da ne prodjete kao ja, takvi su doktori. Jedino ja znam sta sam patila al proslo je sve. Zelim vam sve najbolje na porodjaju. ?

Ostavite komentar