Viralna fotografija pokazuje kakve prijateljice svaka mama ponekad treba

MAJČINSTVO može bitno uticati na prijateljstva. Uz dete dolazi i puno novih obaveza i odgovornosti i ponekad je teško pronaći vreme za kafu i izlaske. Katkad mogu proći nedelje ili meseci da ne vidite svoju najbolju prijateljicu. No objava jedne mame postala je viralna jer je prikazala lepotu prijateljstva.

Naime, Kimberly Adams svoju je priču podelila na Facebook stranici koja okuplja mame blogerice iz Severnog Kolorada i pokazala da su prave prijateljice osobe koje će biti uz nas uvek, a posebno onda kad ih najviše trebamo.

Zabeležila je trenutak u kojem dve prijateljice čiste njenu kuhinju i objasnila da “trenutno prolazi kroz težak period u životu”. Naknadno je u emisiji Good Morning America pojasnila da prolazi kroz razvod i da joj jako teško pada samostalna briga o sinu.

Kad se požalila prijateljicama, one nisu ni razmišljale već su odmah došle i pomogle joj da počisti kuću.

“Trebali su mi danas moji ljudi. Mislila sam da ih trebam pozvati i požalitise zbog svega što se događa, ali dok smo razgovarale, prijateljica me je upitala nešto važno. Rekla mi je da joj kažem šta želim i šta mi treba najviše. Priznala sam joj da ne želim biti sama, a ona je odgovorila da je na putu. Počela sam izmišljati razloge zbog kojih ne bi trebala doći poput: „Moja kuća je u neredu”, „Ne želim te zamarati“ i „Dugo ćeš se voziti“. Ona je odgovorila da je nije briga za sve to, ako ne želim biti sama, ona dolazi”, pojasnila je Adams u svojoj objavi.

Prijateljica je usput pokupila još jednu, kupile su i donele ručak, zagrlile Kimberly i pitale je šta mogu učiniti. Pomogle su joj očistiti kuću, plakale su, smejale se, slušale muziku.

“I ono najvažnije je da nisam bila sama”, zaključila je Adams i poslala drugim mamama važnu poruku da se ne srame potražiti pomoć prijatelja kad god im je potrebna.

Izvor: indedž.hr

Ostavite komentar