Verujte u Boga,jer čuda se dešavaju

Udala sam sa 18 godina i punih 14 godina cekala dar od Boga. Sada imam 32 godine i cudo se dogodilo. Ovo je moja prica: Bio je novembar 2016-te. Saznala sam da sam trudna posle dugih 14 godina cekanja. Planirali smo da odemo na vestacku oplodnju ali desilo se cudo. Sasvim slucajno suam saznala da sam trudna, kad sam otisla kod ginekologa zbog nekog peckanja prilikom mokrenja.Dala sam urin i cekala rezultate.

Kad sam dosla po rezultate, doktorka me pitala sta koristim kao kontracepciju, ja sam joj odgovorila da ne koristim nista i da vec 14 godina pokusavam da ostanem trudna. Ona mi je u tom trenutnku rekla:“ Vi ste trudni“! Ja sam joj rekla da je to nemoguce, a ona je rekla da idemo na ultrazvuk. Pocela je da radi UZ i rekla mi je da je srce pocelo da kuca i da sam u 8oj nedelji trudnoce. Ja sam pocela da placem, nisam mogla da dodjem sebi od srece, zagrlila sam doktorku. Izlazim iz bolnice i dalje placem, suza suzu stize.

Prvih tri meseca sam imala uzasne mucnine, smrsala sam 7kg. Bila sam uplasena, ali cim sam osetila bebine pokrete situacija se popravila i pocela sam da jedem normalno.Sada samo cekam dan pricezinog rodjenja.Ispunila mi se zivotna zelja.Termin mi je 20.06 i jedva cekam da upoznam moju curicu koja ce se zvati Marija. A ime cemo joj dati po blazenoj Mariji, kojoj smo se molili da nam ispuni zelju i hvala joj na ispunjenju! Poruka za sve zene koje godinama pokusavaju da ostanu u drugom stanju je: Verujte u Boga, jer cuda se desavaju kad se najmanje nadate!!

Ostavite komentar