VAŽNO OBAVEŠTENJE: BESPLATNO ČLANSTVO ZA SVE PORODILJE NA TERITORIJI NIŠA

Dok traje epidemija Korona virusa, Klub je doneo odluku da svim porodiljama u Nišu izađe u susret besplatnim članstvom.


To znači da sve porodilje na teritoriji Niša, se mogu prijaviti za članstvo putem ovog formulara, a rok za prijavu je do 30 dana od dana porođaja.

Trudnice dobijaju online vaučer koji kasnije mogu upotrebiti u zamenu za člansku karticu, trudnice iz Niša se mogu interesovati za vaučer na bilo kojoj stranici Kluba na duštvenim mrežama.

Pored stručne pomoći, Klub tradicionalno poklanja svim porodiljama paket sa proizvodima namenjenim novorođenčadima i mamama u vrednosti od najmanje 3.000,00 od strane naših partnera-farmaceutskih kuća.

Takođe dobijaju i gratis člansku karticu čija je članarina bila propisala po zakonu Udruženja u iznosu od 3.000,00 na godišnjem nivou, i ona podrazumeva članstvo i korišćenje svih benefita u trajanju od 1 godine.

Benefiti kartice podrazumevaju popuste, vaučere, poklone, besplatna savetovališta, kod naših partera (poliklinika, ordinacija, apoteka, laboratorija, prodavnica, fitnes i spa centara, salona, igraonica, i ostalih saradnika koji su udružili svoje aktivnosti a namenjene su roditeljima i deci…

Ovim putem bih iskoristili priliku da čitaocima i budućim članovima Kluba beba trudnica i mama, najavimo interesantne i vredne saradnje sa budućim partnerima u toku leta.

Popunjenu prijavu šaljete na e-mail kbtim.rs@gmail.com

Ukoliko imate poteškoće sa slanjem putem mejla, fajl možete proslediti u DM instagram stranice klub_beba_trudnica_i_mama

DOBRODOŠLI!

Ostavite komentar