Stigli rezultati malog Damjana! Evo šta nam je majka potvrdila…

Za one koje nisu u toku ove priče,da se podsetimo priče o malom dečaku koja se nalazi na ovo linku http://www.mojklub.net/damjan-je-mrtvo-rodjena-bebasada-od-nas-zavisi-da-li-ce-zivetihitno-mu-je-potrebna-nasa-pomocdelite/ 

Poštovane članice,stigli su rezultati dečaka Damjana kojem smo skupljali novac za pregled skrinig metaboličke bolesti! Evo šta nam je majka potvrdila u razgovoru sa urednicom portala:

-Po ovom skriningu on nema ni jednu metaboličku bolest! Ali ovaj test ne pokriva neka kasnija obolenja…. Ako se razviju u toku života… Po svemu sudeci.. Postoji mogućnost da možda ima neki neurološki problem… Sutra imamo zakazani pregled kod fizijatra u specijalnoj bolnici za cerebralnu paralizu i razvojnu neurologijiu! 3. 8… Imamo zakazani pregled decijeg neurologa! Polovinom avgusta očekujemo genetsku analizu na jos 40 genetskih bolesti! Rađen je CT uočena je vidljivost bele mase u glavi! Čekamo na zakazivanje magnetne rezonance… I radicemo ostale analize genetske analize, dok ne otkriju konačnu dijagnozu!

Date fotografije u prilogu:

This slideshow requires JavaScript.

Još jednom klub se zahvaljuje svim učesnicima ove akcije,majka je sada spokojna barem što se te bolesti tiče.

Ostavite komentar