Roditelji su nakon sumnje zbog tragova na bebinoj koži odlučili da postave kamere i time došli do saznanja onoga što su slutili

Ova žena iz Krasnojarska nekoliko godina je pomagala jednoj porodici u podizanju njihove dvoje dece. Kada su 2012. dobili još jedno dete, roditelji su je ponovo angažovali. Dok bi oni bili na poslu, žena je svakoga dana po nekoliko sati čuvala njihovog najmlađeg sina.

Međutim, majka dečaka je primetila da se mališan ponaša neobično, a često je bio uplakan kada bi se vratila s posla. Nakon što je pitala dadilju šta se događa, ona im je odgovorila da su previše razmazili dečaka, da on sve vreme plače i traži od nje da ga nosi.

Roditeljima je ova priča bila sumnjiva, pa su postavili kameru kako bi proverili šta se događa kad nisu kod kuće. Ono što su videli na snimku ih je šokiralo – dadilja je tukla dete po glavi, vukla ga za ruke i odgurivala nogom kako bi na miru gledala televiziju. Kad god bi dečak podigao glavu, usledio je novi udarac, a u jednom trenutku prekrila ga je ćebetom kako bi ućutao.

Da li su zapravo problem godine starosti,jer sve dadilje do sada koje smo gledali bile su starije žene… Ili je ipak ovo klasično ižiljavanje nad detetom bez obzira na godine…Na videu je prikazano nasilno čuvanje deteta koje se dogodilo u stanu u jednom od gradića u Rusiji,a roditelji su nakon sumnje zbog tragova na bebinoj koži odlučili da postave kamere i time došli do saznanja onoga što su slutili…Video je uznemirujućeg sadržaja!

Pročitaj još: Ovaj video na „Jutjubu” je do danas pregledan više od deset miliona puta

Ostavite komentar