Rodila je bebu u 19. nedelji trudnoće: Njena priča SLAMA SRCA!

123867_beba
Aleksis Frec imala je 30 godina kada je rodila samo 19 nedelja staru bebu, a svoju priču i fotografije podelila je na svom blogu sa porodicom i prijateljima. Njen hrabar potez doneo je utehu mnogim majkama koje su na sličan način izgubile bebu.

Bila je u 19. nedelji trudnoće kada je osetila da nešto nije u redu. Počela je da  krvari i osetila bol u stomaku. Otišla je u bolnicu i u krevetu čekala ultrazvuk, ali osetila je trudove. Znala je kakav je to osećaj jer već ima dve ćerke.

Ultrazvuk je pokazao kako detetu srce kuca. Pauze između kontrakcija bile su sve kraće – znala je da će uskoro roditi. Doktorka joj je rekla da beba izlazi i da počinju s porođajem. Bebino malo telo brzo je izašlo van, bio je to dečak kog su odmah stavili majci na grudi.

– Uzela sam ga u naručje i plakala. Mogla sam da vidim kako njegovo malo srce kuca u malenim grudima. Bio je tako savršen, potpuno formiran. Suprug i ja smo ga naizmenično držali i plakali – ispričala je kasnije nesrećna žena.

Inače, ona i njen muž bave se profesionalnim fotografisanjem pa je on brzo uzeo fotoaparat i slikao.

Dečak je živeo svega nekoliko minuta.

– U početku nisam želela da gledam te fotografije jer mi je bilo previše bolno, ali kasnije mi je bilo drago što imamo uspomenu na njega. Nazvali smo ga Valter Džošua, po njegovom ocu i pradedi. Ni dan danas mi nije jasno zašto je Bog morao da ga uzme, ali znam da je u svom kratkom životu dirnuo mnoge ljude koji su čuli za našu priču i videli njegove fotografije – dodala je Aleksis.

U međuvremenu je ponovo ostala trudna i rodila im se devojčica. Njena najstarija ćerka često spominje brata – svima govori kako ima dve sestre i brata na nebu.

Ne prođe dan da Aleksis ne pomisli na sina – kako bi izgledao, šta bi ga zanimalo, koje sve preslatke reči bi izlazile iz njegovih usta…

Izvor:http://zena.blic.rs

Ostavite komentar