PRIJAVA ZA PREDSTOJEĆE SEMINARE U SLEDEĆIM GRADOVIMA:

KAMPANJA 2020. „Prvi minuti bebe do prvog bebinog rođendana“

Prethodna kampanja 2019. „Pojačajmo svest o zajedništvu i povećanju nataliteta“ donela nam je cilj kampanje 2020.Istraživanje je pokazalo da je najveće interesovanje trudnica i porodilja u temama vezane za PRVE DANE SA BEBOM, iz razloga što novopečeni roditelji strahuju od onoga što ih čeka.

Naš Klub kao i sve ostale školice roditeljstva pokazao je da zapravo nemaju mesta strahu jer su podrške ovog tipa i više nego značajne stanovništvu i današnjoj civilizaciji.Mi kao jedno društvo, opterećeni smo previše virtuelnim svetom izazvanim onim što čitamo oko nas, samim tim dovodimo u pitanje logičnu statistiku današnjih roditelja DA LI MI UOPŠTE POZNAJEMO SVET OKO NAS?

Preokupirani problemima, svakodnevinm obavezama, najradije danas prosečan par bi potražio sve odgovore na svom pametnom telefonu i pitao najboljeg prijatelja Google.Lekari i svi ostali ljudi koji se trude da nauče medicinu kako bi kasnije tom savremenom svetu priuštili svo znanje stečeno godinama učenjem, gube smisao rečice POSAVETUJTE SE SA LEKAROM.

Kako je Klub uporan i istrajan u svom cilju, on će nastojati i ove godine da obori sve rekorde svih edukativnih centra u Srbiji i šire, kako bi prvenstveno značaj lekara podigao na prvi nivo.Kada kažemo rekord, govorimo o lokacijama na kojima se trudimo da podjednako delujemo, bez obzira na broj stanovnika-porođaja-dece…

Delujemo preventvno i trudimo se sve vreme da povećamo SVEST O ZNAČAJU MEĐUSOBNE PODRŠKE jer samo zajedno možemo da menjamo svet u kojem živimo.Edukacije se nastavljaju i sledeći gradovi u Srbiji u kojima gostujemo sa predavanjima su:

1.LESKOVAC

2.KRAGUJEVAC

3.NOVI SAD

4.NOVI PAZAR

5.BEOGRAD

6.ZAJEČAR

7.SUBOTICA

8.KRUŠEVAC

9.PIROT

10.NIŠ

11.PANČEVO

12.BOR

(kliknite na vaš grad i prijavite se za predstojeći seminar)

-Upitnici skupljaju podatke koje ćemo upotrebiti kao poziv za gostovanje u vašem gradu.

Ostavite komentar