Priča ove majke šokirala je ljude širom sveta: Moja jadna beba je ležala na iglama! Obavezno proveravajte stolove za povijanje, pre nego što na njih stavite svoju decu!

Priča ove majke šokirala je ljude širom sveta: Neprijatnost koji je doživela kada je u toaletu jednog restorana pokušala sinu da stavi nove pelene nikada neće zaboraviti.

Beba-plac-670x447

Naime, čim je spustila bebu na sto za povijanje mališan je briznuo u plač. U prvom trenutku je pomislila da je njen sin umoran od puta. Kako dete nije prestajalo da plače, odmah da je podigla sa stola za povijanje i zatekla jezivu scenu.

“Danas sam svom sinu htela da promenim pelenu i pronašla sam adekvatno mesto za to. Samjuel nije prestajao da plače, sve vreme dok je bio na stolu. Mislila sam da je umoran ili mu je hladno pa sam promenila pelene što je brže moguće i odmah ga uzela u naručje, kako bih ga umirila“, još uvek u šoku priča ova majka i nastavlja.

10391697_10153489385433786_366083114630814337_n

“Tada sam na stolu ugledala igle, zabodene sa donje strane stola. Neko bezdušno đubre je mislilo da je ovo zabavno! Moja jadna beba je ležala na iglama! Njegova leđa sada izgledaju kao jastuče za igle. Nemam dovoljno reči da kažem koliko sam ljuta! Obavezno proveravajte stolove za povijanje, pre nego što na njih stavite svoju decu“.

Izvor: Bktvnews.com

Pročitaj još: JEZIVO: TAJNO JE SNIMAO BEBINU SOBU I UGLEDAO SVOJU ŽENU NA PODU Kada je vidio šta radi, umalo se ONESVESTIO!

Ostavite komentar