Poslala je dete na kupanje i našla ga KRVAVOG ispod tuša: Majka moli sve roditelje da obrate pažnju na OVAJ DETALJ u kupatilima

Postavila je slike na društvene mreže kako bi upozorila roditelje na ono što se dogodilo njima.

Dete i majka su prošli kroz nezamisliv pakao
DETE I MAJKA SU PROŠLI KROZ NEZAMISLIV PAKAOFOTO: OLIVERPETERSON / TWITTER

Megan Tilburi iz Perta poslala je četvorogodišnjeg sina na večernje tuširanje ni ne sluteći da će se uskoro boriti za život. Dok je ona pripremala posteljinu i odeću za njega, a on se tuširao, odjednom se čuo silovit prasak i detetovo vrištanje.

View image on TwitterView image on Twitter

 – Uletela sam unutra i videla da je prekriven krhotinama stakla i leži okrvavljen – priča ona medijima. Dete je prebačeno u bolnicu, i završilo je sa teškim povredama, ali na svu srežu, nisu bile opasne po život.

– Nije ni pipnuo staklo kabine. Eksplodiralo je samo od sebe – kaže majka i dodaje da je kupatilo renovirala pre oko 18 meseci. Ono što je bitno jeste da je isti majstor sređivao tuš kabinu i staklenu ogradu koja je takođe ranije eksplodirala.

Slučaj je izazvao veliko interesovanje, i mnogi majstori su se javili ovoj majci u želji da joj pomognu, a oni su upravo i otkrili šta se taččno desilo. Kako tvrde, majstor koji je sređivao tuš kabinu nije stavio podupirače između stakla i pločica, i to je rezultovalo katastrofom.

Pročitaj jos: Zbog trenutka nepažnje sin nam je OSTAO BEZ KOŽE: Očajna majka upozorava sve roditelje na OVU OPASNOST

Ostavite komentar