Podojila je TUĐE dete i sliku stavila na Fejsbuk! Zbog ovoga joj je nalog ugašen

123642_pokrivalica
Ova majka tvrdi da joj je Fejsbuk ugasio nalog nakon što je na ovu društvenu mrežu okačila svoju fotografiju dok doji dvoje dece – jedno svoje, a jedno tuđe!

Rebeka Vanosik iz Misurija je oko sedmog oktobra okačila fotografiju kojom je želela da objasni kako se dogodilo da pored svog deteta, doji i dete svojih poznanika-

– Jednog dana primila sam poruku od jednog od svojih prijatelja, koji me je pitao da li bih pristala da dojim bebu njihovih prijatelja. Mama te bebe bila je na operaciji, a kako je to tada dojila, beba je odbijala flašicu – objasnila je tada Rebeka, dodavši da je pristala na to.

– Kada mi je beba stigla, videlo se da je gladna i iscrpljena, i da joj očajnički treba mleko. Odmah sam uzela da je dojim, a napravila sam i sliku kako dojim dve bebe – objašnjava dalje ova žena.

Ta njena slika šerovana je više od 82.000 puta, ali uskoro joj je nalog ugašen. Danima je bila bez njega, a onda joj je bez objašnjenja vraćen 10. oktobra, kada je ponovo okačila sličnu fotografiju i napisala: „Pogodite ko se vratio! Sada začepite i pustite me da nahranim bebe. Ako vam se ne dopada, vi ne gledajte“.

I dalje se ne zna zašto joj je nalog bio ugašen, a iz Fejsbuka tvrde da nemaju ništa protiv fotografija dojenja.

– Imala sam dozvolu detetove majke da okačim fotografije. Nas dve je spojio zajednički prijatelj i ona ima puno poverenje u mene. Uradila sam ono što bi uradio svako ko ima srce i tačka – zaključuje na kraju Rebeka.

(huffingtonpost.co.uk)

Pročitaj još: Meni je seks trebao više nego mužu: Predložila sam mu TROJKU sa drugaricom – od te noći BRAK NAM VIŠE NIJE ISTI

Ostavite komentar