Ovom tati je hitno potrebna naša pomoć budi human podeli i učestvuj!


-Postovana Melisa moja supruga je clan vase grupe. Zovem se Slobodan. 2012 sam operisao tumor mozga. U tom periodu sam bio na lecenju u knez selu. Tamo sam upoznao sada već moju zenu.Ona ima isti problem kao ja. I ona je operisala tumor na mozgu…Sudbina nas je spojila.Usprkos bolesti odlucili smo se na porodicu,i sada imamo sina. 5 meseci starosti.


Slobodanu Aleksiću (27) iz Lopardinca kod Bujanovca, radniku u invalidskoj penziji, potrebno je 8.000 evra za operaciju tumora na mozgu, koja bi bila obavljena u Turskoj, ali njegova porodica nije u mogućnosti da sakupi ovaj novac.

 Aleksić je pre pet godina operisao jedan tumor na mozgu u KC Niš, ali se bolest opet vratila posle pet godina.

– Postoji verovatnoća da se operacija obavi možda i u Bugarskoj, a prvobitna preporuka je bila za Tursku.

Rok za odlazak je 14. avgust, a meni nedostaje para za put na lečenje, jer sam u invalidskoj penziji i nisam u mogućnosti da radim.

Supruga Marija je takođe operisana od slične bolesti, a roditelji su bez stalnog posla, tako da nemam drugog načina, nego da pomoć zatražim javno – priča Slobodan Aleksić.

– Na jednom od poslednjih onkoloških pregleda saopšteno mi je da se tumor vratio, na mestu blizu onog prethodnog, ali  je ovaj nepristupačniji i opasniji za operaciju.Preporuka lekara je da dalji tretman potražim u inostranstvu, u Turskoj, na klinici „Sante plus hospitals“, gde sam već poslao kompletnu medicinsku dokumentaciju.

Dobio sam i odgovor da neophodnih pet seansi lečenja koštaju 8.000 evra i taj novac je najozbiljniji problem koji se postavio između nas i tumora.

Kako do novca, jer sam invalidski penzioner sa samo 27 godina sa penzijom od 13.000 dinara.

Drugih prihoda u porodici nemam. Kako da odem na neophodnu operaciju, kako da obezbedim pare? To su pitanja koja me proganjaju

– navodi Aleksić.Opština Bujanovac uplatila je oko 40.000 dinara pomoći za lečenje Aleksiću, a svi koji su u mogućnosti i žele da pomognu to mogu da urade svojim prilozima.

Broj tekućeg računa na koji se mogu uplatiti sredstva za Slobodanovo lečenje je 2006879554011 banka “Poštanska štedionica”.


Klub apeluje da se svi organizujemo i uplatimo ovom tati petomesečne bebe novac neodređene sume, kako bi njegov sin odrastao uz oba roditelja i imao srećno detinjstvo!

Ostavite komentar