NOVO U NIŠU: ŠKOLICA RODITELJSTVA-KLUB BEBA TRUDNICA I MAMA

Saznanje da je žena u drugom stanju, stvara velike promene u životu kako buduće mame tako i budućeg tate. Emocije, zabrinutost i radost normalna su osećanja i veoma bitna uloga jer žena ispod svog srca sada nosi jedno, a nekada i više srca, stvara se novi život.

Moramo priznati, danas vodimo veoma brz i nezdrav život okupiran problemima i svakodnevnim obavezama, zbog toga mnoge žene trudnoću tretiraju poput bolesti. Stres i depresija veoma utiče na razvoj fetusa, nažalost takva stanja su sve učestalija…

Kako da promenimo način razmišljanja, kako uživati u trudnoći, kako dobiti podršku za sve predstojeće probleme u toku trudnoće i nakon nje? Pomoćiće vam udruženje Klub beba trudnica i mama, edukativni centar za buduće mame a i za one koje već to jesu. Dobićete savete, podršku i konsultaciju od strane lekara, koji već dugo godina uspešno rešavaju sve probleme i nedoumice u oblasti ginekologije, pedijatrije i drugih oblasti medicine.

ŠKOLICA RODITELJSTVA:

Organizujemo 8 časa obuke uz pomoć stručnih lica koji su dali doprinos i uživo do sada u udruženju u Nišu, ciljamo samo grad Niš jer je koncept nakon obuke obilazak porodilja i pružanje zdravstvene nege i saveta uživo, u skladu sa tim onemogućeni smo za rad van teritorije grada našeg predstavništva. Edukacije su: utorkom i četvrtkom od 17 časova.

PROGRAM:

1. čas-Hipertenzija i gestacijski dijabetes
2. čas-Ginekoogija
3. čas-Vežbe za trudnice,pilates,tehnike disanja
4. čas-Anesteziologija
5. čas-Priprema za porodilište
6. čas-Vaginalne i urinarne infekcije
7. čas-Prvi dani sa bebom
8. čas-Nega novorođenčeta

Sledeća grupa počinje 20.05. novi upis je u toku od 06.05 – 19.05. vaše upite i rezervacije možete već sada slati na mejl info@kbtim.rs ili putem telefona 060/1506620

Naše dosadašnje aktivnosti možete videti na:

Instagramu: klub_beba_trudnica_i_mama

Fejsbuk stranici: Klub beba trudnica i mama KBTIM

Fejsbuk grupi: KLUB BEBA TRUDNICA I MAMA


Ostavite komentar