Ne ostavljajte nikada svoju decu,pa makar i imale dobar razlog za to

Evo da i ja ispricavam svoju priču… Moja priča počinje iz ranog detinjstva, zapravo kada sam imala 3godine ostala sam bez majke. Znam da će neko pomisliti da je umrla, ne nije ostavila me je bez imalo milosti, savesti i majcinske ljubavi u sebi. Mene sa 3, a moju sestru sa 7 godina. Zamislite vi žene, majke koje imate decu tog uzrasta, vi verovatno svaki put kada trebate da ih ostavite na sat – dva mislite da li će plakati da li će vas tražiti, epa onda možete da zamislite kako je meni bilo. Kako je vreme prolazilo, kako sam rastala i sazrevala bilo mi je sve teže samo sam to vešto krila kako to niko ne bi video, htela sam da se moje detinjstvo pamti po osmehu, a ne suzama na licu. Odrasla sam sa ocem, bakom, dekom i sestrom.
Bezbroj puta sam se zatvarala u kupatilu vristala u sebi i pomisljala zašto se to bas moralo meni dogoditi, ona je trebala biti moj oslonac u zivotu, moja podrška, moje sve, a ona me ostavi, ode udade se za drugog čoveka i njemu rodi još dvoje dece. Dok sam bila mala deca su me zadirkivala govorili su mi majka ti je ovakva, onakva i ti ces biti takva, dok nisam sama naučila da se suprostavim i da im zapusim usta. Godine su tako prolazile u mom životu se nije puno toga promenilo, sve do 7.januara2012g kada je moja sestra rešila da se uda. Tada sam imala 13godina, a ona 17, nisam bila odmah svesna svega, tog dana kada je trebala da ode iz kuće bezveze sam je pitala da li će se vratiti (mislela sam da znam odgovor i da će reći da će se vratiti) ali ona je rekla ne.. samo sam izasla iz sobe i počela da plačem. Došli su po nju njen muž sa roditeljima i njegov stariji brat.

 

Te oci, taj osmeh, taj pogled odmah mi je pao za oči i zarezao se duboko u srcu odmah sam se na prvi pogled zaljubila u devera moje sestre. Cele večeri smo bili jedan uz drugog gledali se, ja sam bila srećna jer se odmah videlo da je to obostrana ljubav.. Sutra dan smo mi otišli kod njih tada je pao i nas prvi poljubac i ljubav je pocela od tog dana. Dopisivali smo se, čuli, stalno sam išla kod sestre kako bih njega videla, sve je bilo lepo dok moji nisu shvatili da smo zaljubljeni jedan u drugog. Nisu hteli da čuju za to, govorili su mi da je on ovakav, onakav da će me prevariti ipak je stariji od mene 10godina. Nisam ih slušala, dobro na početku ni ja nisam bila toliko sigurna da me on zaista voli, ali vremenom je to dokazao i ja sam bila sigurna da naša ljubav nema kraja. Krili smo se, tajno viđali kada su to moji shvatili zatvarali su me u kuću, oduzimali telefon, svađali se samnom, ali ni pored toga mi nismo odustali. Najsrecnija sam bila kada za
Najsrecnija sam bila kada sam iz njegovih usta čula reči želim da mi bas ti budeš žena i da u tvom stomacicu bude naša beba… Bili smo zajedno 8meseci i 10dana kada smo rešili da pobegnem za njega. Osećala sam da ako ne budem bila sa njim da moj život neće imati smisla, želela sam da konačno budem srećna i da moj osmeh ne bude više lažan, već iskren iz dubine srca. Na početku moji nisu želeli da dolaze kod nas, ali vremenom su i sami shvatili kakva je naša ljubav i pomirili su se sa tim. Mi smo evo već 5godina u braku naša ljubav je još jača ne bi mogli da zamislimo život jedan bez drugog on je moja najveća podrška kao i ja njegova.
Iz te ljubavi rodila se naša predivna cerkica koja sada ima dve godine, a uskoro će se roditi i nas drugi dokaz ljubavi. Ja sada kao majka imam najveću odgovornost da svoju decu izvedem na pravi put i da nikada ne osete sta je bol i tugu.A da ja tek sad ne mogu da shvatim kako jedna majka može da ostavi svoju decu, svoje andjele… Poruka za sve mlade, zaljubljene: ne dozvolite nikada da vam neko uništi ljubav, pa makar vam to bio i neko najrodjeniji… I jos jedna poruka za sve majke, zene:Ne ostavljaj te nikada svoju decu, pa makar i imale dobar razlog za to neznate kako to boli…

Ostavite komentar