NATAŠA ĆERKE OD 4 I 5 GODINA DOJI U TANDEMU! Pola sveta je NAPALO i OSUDILO, a evo šta im je odgovorila

Nataša Kin (38) iz Irske u tandemu doji svoje ćerkice, koje imaju četiri godine i pet.

Mlađu ćerku i danas doji, a sa dojenjem starije ćerke prestala je oko njenog petog rođendana.

Nataša pored njih ima i sina Stivena (19) iz prvog braka i kaže da se kaje što je njega dojila samo godinu dana.

„Tada sam imala svega 19 godina i mislila sam da je jezivo da ga dojim duže od godinu dana. Da sam tada znala ono što sad znam, dojila bih i njega do pete godine“, rekla je Nataša.

https://twitter.com/Mrsnkeane/status/734834446063546368/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E734834446063546368%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.kurir.rs%2Fzabava%2Fzena%2F3493295%2Fnatasa-cerke-od-4-i-5-godina-doji-u-tandemu-pola-sveta-je-napalo-i-osudilo-a-njen-zestok-odgovor-ih-ucutkao

Nataša kaže i da se susrela sa brojnim osudama što je toliko produžila dojenje dece, ali da se na to ne obazire.

„U redu je da žene u vešu poziraju po bilbordima širom grada a nije u redu da mama podoji svoje dete na javnom mestu? Nema ničeg prirodnijeg od toga. Eli nikad nije ni bila kod lekara, niti je ikad bila bolesna, a a Grejs je samo jednom imala jednu infekciju i samo jednom za pet godina išla kod lekara“, kaže Nataša, dodajući da je uverena da su devojčice tako zdrave zbog produženog dojenja.

  • Dve godine sam ih dojila u tandemu. U početku je teško, a posle se naviknete. Eli je sama prestala da sisa neposredno pred peti rođendan a Grejs i dalje sisa svakog jutra i svake večeri i tako će i biti dok sama ne odluči da je dosta – kaže Nataša, dodajući da joj je i samoj bilo u početku neprijatno da doji decu jer se susrela sa mnogo vređanja i neprijatnih komentara, ali da je to sada iza nje i da svojim iskustvom i primerom želi da ohrabri sve majke da doje svoju decu dokle god to žele.

Izvor: kurir.rs

Ostavite komentar