Nakon 10 sinova – konačno dobila ćerku!

Koliko život može biti pun iznenađenja doživela je Aleksis Bret (39) iz Velike Britanije. Ona je prva mama u državi koja je rodila deset sinova zaredom, Kembel (17), Harison (16), Kori (14), Lahlan (11), Brodi (9), Bran (8), Hanter (6), Mek (5), Blejk (3) i Rotagajd (2).

Razlika između najstarijeg i najmlađeg sina je 15 godina.

Tada je verovala da je to, to – da je njena porodica kompletna. Kad se osvrnula na svoj život, Aleksis je shvatila da je trudna poslednjih 18 godina svog života, ali bila je vrlo srećna što ima tako brojnu porodicu. Devojčica je promenila porodičnu dinamiku jer su joj braća vrlo pažljiva.

Oni paze da je ne probude, i generalno su nekako počeli bolje da se ponašaju, kažu ponosni roditelji. Dodali su da ova poslednja trudnoća nije bila planirana, pa su se iznenadili, a doživeli su još veći pozitivni šok kada je ultrazvuk pokazao devojčicu.

„Nema više dece. Znam, rekla sam to prošli put, pa smo dobili Kameron, ali ovaj put to stvarno mislim.“

Volim svoju porodicu koliko ih je sada – rekla je Aleksis, dodajući da nailazi na mnogo reči podrške, ali ima i sramotnih komentara, poput „oni sigurno imaju finansijsku korist od toliko dece“. To, tvrdi Aleksis, nije tačno jer njen muž radi dobar posao, pa uopšte ne spadaju u potpunu kategoriju dečjih dodataka.

Moj suprug Dejvid je vozač voza. Izlazi iz kuće u 5.30 ujutru i imam vremena pre nego što se deca probude da popijem kafu i istuširam se. Život sa 11 dece nije lak. Perem veš 49 puta sedmično, a kuću usisavam sedam puta dnevno. Ali deca ih uvek razvesele i ispune im toplinom oko srca, tada znaju da u životu ništa ne bi promenili.

Izvor: novipocetak.com

Ostavite komentar