NAJUZBUDLJIVIJIH 10 MINUTA: OVAKO IZGLEDA TUŠIRANJE KAD IMAŠ BEBU

Mama Ilana Wiles je na duhovit način opisala kako izgleda tuširanje kad imaš malu bebu. U ovakvoj situacije se našla svaka od majki, mnogo puta.

Da li je ovako i kod vas?

PRVI MINUT
Tvoje novorođenče je zadremalo i ti si konačno uhvatila trenutak da odeš pod tuš. Ušla si u kupatilo i skinula se.

DRUGI MINUT
Postala si nervozna, beba je do sada sigurno shvatila da je više ne držiš u naručju. To što se beba ne može okrenuti ili pasti ništa te ne smiruje. Trčiš gola u sobu i prebacuješ bebu u krevetac.

TREĆI MINUT
Stala si pod tuš i sada puštaš toplu vodu.

ČETVRTI MINUT
Beba je počela da plače. Čekaj. Je li to stvarno plač? Nisi sigurna. Izvirila si ispod tuša i pažljivo slušaš. Možda to nije plač. Stavljaš šampon na kosu i trljaš najbrže što možeš. Veoma, veoma brzo trljaš telo. Bebin plač je sve jači. Sada si potpuno sigurna – beba plače. Da li da staviš regenerator? Imaš li vremena? Moraš što pre završiti. Čekaj! Jesam li isprala šampon sa kose? Ne možeš da se setiš.

PETI MINUT
Sada je plač je dostigao neverovatne visine! O moj Bože, beba sada misli da je potpuno napuštena i ovih deset minuta tvog tuširanja će uništiti njen život.

Worried foamed young woman after the water in the shower was turned off, looking at the camera. Lifestyle

ŠESTI MINUT
Zatvorila si vodu. Potpuna je tišina. Da li je dete prestalo da plače ili nije uopšte plakalo? Nema veze. Vreme je za regenerator. Opet si pustila vodu!

SEDMI MINUT
Zašto je beba tako tiha? Možda se nešto dogodilo. Opet si izbacila glavu iz tuš kabine i pitaš bebu: „Jesi li dobro?“. Onda ti je palo na pamet da beba još ne govori. O moje Bože, tako je tiha, nešto se dogodilo!

OSMI MINUT
Beba je opet počela da plače. Oh, hvala Bogu!

DEVETI MINUT
Hitno izlaziš iz kupatila, mokra i gola. Ulećeš u sobu, skoro si se okliznula. Uzela si bebu u naručje i izvinjavaš joj se što si je ostavila i obećavaš da to nikad više nećeš uraditi.

DESETI MINUT
Da li je regenerator još na tvojoj kosi?

Možda je najbolje da sledeći put idete zajedno na tuširanje!

Izvor: miss7mama.24.sata.hr

Ostavite komentar