Nagradić Brankica, pedijatrijska sestra u saradnji sa udruženjem Klub beba trudnica i mam

Nagradić Brankica, pedijatrijska sestra, Niš.


Kao dete sam maštala da se bavim nekim poslom gde ću pomagati ljudima. Kako sam sazrevala tako je ta želja bivala sve jača i prevadala je ljubav prema deci. Prvotbitno sam želela da budem učiteljica, ali sam onda ipak odlučila da moj poziv bude rad sa dečicom.


Dok sam učila i radila ta ljubav se samo povećavala, dala sam celu sebe u radu sa decom. Kroz moje ruke je prošlo toliko bespomoćnih beba, onda kada su bile zdrave i vesele, ali i kada su se borile sa raznim bolestima.


Postigla sam svoj cilj u karijeri za 18 godina svog radnog iskustva u Niškom porodilištu- deca me vole, ljubav mi je uzvraćena. Ali, ono što je najvažnije je da mlade mame imaju poverenja u mene. Svoj posao sam uvek radila u timu koleginica i izvrsnih pedijatara.

Takodje sam radila 10 godina kao anesteticarka,kako su nas ljudi zvali “ andjeli iz senke. Donosis radost u lepim I teskim trenucima necujno tiho. Volela ga, radila sa uzivanjem zajedno sa svojim timom lekara i ostalog osoblja. Postigla svoj maksimum uz usavrsavanje na seminarima i raznim edukacijama.Naucila mnogo korisnih stvari koje sam mogla prenositi buducim majkama i biti uz njih svakog trenutka.

Moj trenutni tim sačinjavamo moja koleginica, dva lekara, i ja. Sebe bih okarakterisala kao smirenu i staloženu osobu, punu strpljenja i pažnje. Zadovoljna sam većinom stvari koje sam do sada postigla i nastojim da i nastavim tim putem. Moji članovi su do sad bili zadovoljni i zadovoljstvo je bilo obostrano. Neretko su ostvarena i privatna prijateljstva. 
Trudiću se i ubuduće da naš rad i druženje budu još bolji i da svi zajedno uživamo u odrastanju i brizi oko vaše dece.

Brankica je stručni saradnik udruženja Klub beba trudnica i mama, trenutno je aktivirana na poziciji pedijatrijske sestre u patronaži koju obavlja udruženje u Nišu, pa će u skladu sa tim biti raspoložena da još jednom podeli svoje iskustvo i stručnost sa našim trudnicama.

Ostavite komentar