Mr ph Mrvaljević Nemanja magistar farmacije u saradnji sa udruženjem Klub beba trudnica i mama

Mr ph Mrvaljević Nemanja magistar farmacije

Zaposlen u farmaceutskoj kompaniji Ewopharma na poziciji višeg stručnog saradnika za region jugoistočne Srbije. Farmaceutska kompanija Ewopharma je osnovana 1959. godine sa sedištem u Šafhauzenu, Švajcarska. Kompanija se, već 60. godina, uspešno bavi marketingom lekova I proizvoda za unapređenje zdravlja.

-Sa svojih 14. godina sam doneo odluku da ću se u životu baviti farmacijom. Jedan od omiljenih predmeta u osnovnoj školi mi je bila hemija, tako da mi je svet hemijskih formula, jedinjenja, reakcija koji je usko povezan sa farmacijom, lekovima, njihovom terapijskom efikasnošću itd. , uvek bio interesantan I zanimljiv. Posle završene srednje medicinske škole, smer farmaceutski tehničar, upisao sam Farmaceutski fakultet u Nišu I posle 5. godina studiranja stekao zvanje magistra farmacije.

Nakon staža I kraćeg rada u Benu apoteci, zaposlio se na mestu stručnog saradnika u biohemijskoj kompaniji NeoMedica, a posle osmomesečnog rada u ovoj kompaniji , od 1 . januara 2018. godine radi u Ewopharma – i .

-Moj cilj je da se svakog dana usavršavam kako u pogledu farmacije I medicine, tako I u pogledu marketinga I menadzerstva, I da u skladu sa svojim znanjem I iskustvom napredujem u farmaceutskoj industriji. Naravno, cilj je da svakim danom unapređujemo zdravlje našeg stanovništva I sistem zdravstvene zaštite u našoj zemlji, pre svega promocijom najkvalitetnijih lekova I suplemenata, ali I edukacijom stručne javnosti I stanovništva.Benefiti našeg posla se pre svega ogledaju u edukaciji stručne javnosti ( lekari, farmaceuti, medicinski I farmaceutski tehničari ) u pogledu primene lekova I suplemenata ( indikacije, interakcije, kontraindikacije, neželjeni efekti ), promociji najkvalitetnijih lekova I suplemenata, proizvodnji novih, inovativnijih lekova itd.Karkteristike : upornost, želja za sticanjem novih znanja, saradljivost, komunikativnost.

Ewopharma kao farmaceutska kompanija postoji od 1959. godine, I od 60-tih godina se uvek trudili da rade sa najkvalitetnijim lekovima I suplementima kako bi njihovi partneri (lekari, farmaceuti, medicinski I farmaceutski tehničari) I krajnji korisnici ( pacijnenti ) bili zadovoljni.

Pošto klub većinom okuplja buduće I sadašnje mame, želim da vam poručim da ste vi najbitnija populacija svakog društva, najznačajnija vojska za izgradnju budućnosti jedne države, I da ćemo se truditi što kroz naš svakdonevni rad u okvriu Kluba, što kroz naš rad van njega, da vama pomognemo u rešavanju raznih nedoumica, problema I pitanja u toku trudnoće I period nakon porođaja. – Dodaje za kraj Nemanja.

GALERIJA

Ostavite komentar