„Moja beba je dokaz da se treba boriti a ona je mali borac koja se borila da izdrži uz infuzije i puno antibiotika .Tako da žene kraljice borite se i nikad ne odustajte ,sve je moguće samo verujte u to do kraja.“

E ovako ja sam Natalija imam 25 godine i preslatku devojčicu


Moja priča počinje ovako <3 <3 <3


Sa suprugom sam u braku 3 godine ,2 godine nismo mogli da imamo decu imali smo problem tako da smo morali na vantelesnu oplodnju.
Srećom uspeli smo iz prvog puta, bili smo presrećni to je bilo juna 2020 godine, a prva kontrola jos lepše vesti blizanci našoj sreći nema kraja.
Prva kontrola sve super i sve je bilo super do 29 nedelje. Kontrola 6-tog januara fatalno saznanje jednoj bebi ne kuca srceee.

Doktorka me je poslala hitno za Niš pošto je druga beba bila u opasnosti. U Nišu pregledi sve i svašta i na kraju odluče da me ostave na patologiji gde sam sedela mesec ipo dana uz preglede i inekcije. Medjutim 7 februara ja dobijem bolove spuste me u porodilište. U 33-ćoj nedelji pukne mi vodenjak a on zelene boje. Hitno je morao da se radi carski rez i zbog ove mrtve bebice u stomaku. Druga bebica se borila bila je na kiseoniku zato što je prevremeno rodjena u 8 mesecu a videla sam je samo kad sam se porodila na minut.

Rekli su mi da mora u inkubator na kiseonik, bila je teška 2390 gr. Dani su prolazili a ja je nisam videla, nisu mi dali da je vidim sve dok jednog dana nisam zamolila jednu sestru pa je pristala da me odvede kod nje. To je bio najsrećniji trenutak videla sam je posle 6 dana bila je u inkubator priključena na infuzije onako mala. Samo sam molila Boga da sve bude kako treba ,8 dana su došli i rekli mi da mogu da idem da je hranim. To je bio najsrećniji trenutak kad sam prvi put uzela svoju bebu u ruke, borile smo se zajedno ali uspele smo 11 -tog dana smo izašle kući.

Moja beba je dokaz da se treba boriti a ona je mali borac koja se borila da izdrži uz infuzije i puno antibiotika .Tako da žene kraljice borite se i nikad ne odustajte ,sve je moguće samo verujte u to do kraja.

Natalija Jović

Ostavite komentar