Meni je seks trebao više nego mužu: Predložila sam mu TROJKU sa drugaricom – od te noći BRAK NAM VIŠE NIJE ISTI

Seks i ljubav za mene su potpuno različite stvari. Seks obožavam. Ali zaista obožavam. A kada smo muž i ja tek počeli da se zabavljamo, postalo je jasno da nam seksualni porivi nisu isti.

Trojka mi je potpuno promenila brak
TROJKA MI JE POTPUNO PROMENILA BRAKFOTO: PROFIMEDIA

Koliko god on voleo seks, nije mu bio potreban u meri kao meni. Ali bila sam zaljubljena do ušiju u njega i ubeđivala sam sebe da to nije važno.

I kako sam samo grešila. Tri godine nakon venčanja, počelo je da me svrbi. I imala samafericu van braka. Bila je to umetnica koju sam upoznala preko zajedničkog prijatelja. Namerno sam izabrala da muža varam sa ženom, misleći da to nije tako strašno kao kad bih spavala sa muškarcem.

Seks sa ženama mi nije bio stran
SEKS SA ŽENAMA MI NIJE BIO STRANFOTO: PROFIMEDIA

Ona nije bila prva žena sa kojom sam spavala. Mužu sam odmah priznala da sam biseksualna, na šta mi je on rekao da mu nije važno sa kim sam bila pre njega, ali da mu je jako važno da sada, kada sam sa njim, budem samo sa njim.

Moja afera sa umetnicom se završila baš loše. Ona je takođe udata, i jedne večeri je priznala mužu da se viđa sa mnom, misleći da će ga to napaliti. Bio je van sebe od besa i pretio je da će sve reći mom mužu. Tad mi je bilo jasno da moram da ga preduhitrim i sama mu kažem. Plašila sam se da će mi to uništiti brak i pitala se da li uopšte mogu da ostanem u tom braku gde mi samo muž nije dovoljan.

Probala sam ja već nekoliko puta da začinim stvari, ali nikada nisam bila sasvim zadovoljna. To me je dugo mučilo, a onda sam shvatila da je za mog muža seks još jedan dokaz ljubavi i poštovanja. Nije mogao da zamisli da sa ženom koju voli i poštuje radi prljavštine za kojima sam ja žudela u krevetu.

Bio je užasnut kada sam mu priznala svoju aferu, ali mi je nevoljno oprostio. Nije hteo da ikada razgovaramo o tome, i tako smo mesecima posle prevare i dalje bili u zategnutim odnosima. Jednog dana, pričali smo o mojoj dugogodišnjoj prijateljici sa kojom sam se u tom periodu intenzivno družila.

Posle trojke sa mojom drugaricom ništa više nije bilo isto
POSLE TROJKE SA MOJOM DRUGARICOM NIŠTA VIŠE NIJE BILO ISTOFOTO: PROFIMEDIA

– Jesi ikada pomislio na seks sa njom? – pitala sam ga. Odgovorio je odrečno, ali kasnije je priznao da jeste.

– Dobro, jesam, ali… – rekao je i nije dovršio misao. Insistirala sam da je dovrši.

– Za početak, ona nikada ne bi spavala sa mnom. 10 godina je mlađa. A drugo, ja ne želim nikog osim tebe. Mislim, ne treba mi niko osim tebe – rekao mi je.

Insistirala sam dalje na razgovoru, gde mi je nedvosmisleno priznao da bi spavao sa njom. Priznala sam da bih i ja to volela.

I tako smo kroz zezanje počeli da planiramo trojku. A onda sam tu trojku predložila i njoj.

– Jesi li sigurna da to želiš? – pitala me je.

– A jesi li ti sigurna? – uzvratila sam. Rekla je da jeste sve dok sam ja uverena da mi to neće pokvariti brak.

Par sati kasnije, muž se vratio sa posla. Legao je kraj mene i stavio mi ruku na desnu butinu. Njena ruka bila mi je na levoj. U jednom trenutku ruke su im se dodirnule i pogledali su se. I tad su shvatili šta se sprema.

– Umoran sam. Odoh da spavam – rekao je i krenuo. Onda se vratio da me poljubi.

– A ja? – pitala je ona. Muž me je pogledao, pa je onda poljubio i trajalo je dugo.

Dale smo mu malo vremena pa smo obe krenule kod njega u krevet i dalje se sve odvijalo svojim tokom.

Bilo je neverovatno dok sam ih posmatrala. Bilo je seksi ali i nekako slatko. Oboje su neverovatno uživali, a ja sam ga posmatrala prosto kao ljudsko biće, ne kao mog muža ili oca moje ćerke. Prosto, kao muškarca, kao seksualno biće.

A ona je uspela da ga nauči i kako da mi nađe G tačku. I usred svega toga muž me je pogledao i najiskrenije promucao da me voli.

Ta naša trojka nastavljala se u narednih šest meseci. Nekada su samo ona i on vodili ljubav, nekad samo ona i ja a nekada svi zajedno. I naravno, on i ja smo vodili ljubav sami.

Trojka se polako gasila, i polako sasvim prestala a moj brak se sasvim promenio. Naučili smo da jedno drugom damo slobodu i prostor i istovremeno nas spojilo jače nego bilo šta. Shvatili smo da u braku nema posedovanja druge osobe, ali smo i shvatili da smo mi pravi jedno za drugo.

(womenshealthmag.com)

Ostavite komentar