Mama pokazala postporođajnu stvarnost u dve fotografije

Jedna mama objavila je dve fotografije i potpuno iskreno objasnila postporođajnu stvarnost

Mama Sarah Turner koja stoji iza bloga The Unmumsy Mum, podelila je fotografiju sebe nakon porodjaja i objasnila postporođajnu stvarnost. Uz fotografiju svog postporođajnog tela na kojoj nosi pelene za odrasle, objavila je i fotografiju na kojoj grli svog novorođenog sina.

https://www.facebook.com/theunmumsymum/?ref=nf&hc_ref=ARSum-_x-mHTGz7XBvO8v95FRtxmQf45eScd3QmC0pIpfC_rTCJNYGL_C6gTl_pMa6U

„Gledajući fotografije Wilfsovog rođenja, zaključila sam da su mi ove dve najdraže, zbog različitih razloga. Nakon što sam prvotno pomislila kako ne mogu to objaviti, shvatila sam da zapravo pokazujem manje tela nego da sam objavila fotografiju u bikiniju, a uz to, fotografija savršeno prikazuje postporođajno razdoblje“, napisala je mama.

Dodala je kako je zapravo bila potpuno euforična na toj fotografiji, uprkos tome što je hodala kao John Wayne i uprko tome što je nosila pelene za odrasle. Ne treba ni reći kako je njena fotografija ubrzo postala viralna i prikupila preko hiljadu komentara, a druge mame čestitale su joj na apsolutnoj iskrenosti i još jednom zaključile kako se ne smemo sramiti svog tela.

Izvor: https://miss7mama.24sata.hr

Ostavite komentar