Majka se žrtvovala bacivši bebu kroz prozor a ona ostala zarobljena u stanu i ugušila se…

ŽRTVOVANJE Bacila kroz prozor bebu i spasila je, pa onda poginula

Šelbi En iz okoline Čikaga samo dan nakon rođendana, oko 11 pre podne, probudio je gusti dim.

U kući svojih roditelja, u kojoj je bila sama sa svojom tek 12 dana starom bebom, izbio je požar, pa je Šelbi odmah pozvala vatrogasce. Pošto je situacija bila kritična i nije mogla da izađe iz kuće, uzela je bebu, stavila je u nosiljku i popela se na prvi sprat.

Vatra se veoma brzo proširila i Šelbi se našla u očajničkoj situaciji. Morala je da bira – da li da spasava bebu ili da obe stradaju.

Odlučila je da bebu u nosiljci baci kroz prozor.

 Usledio je horor koji su opisali vatrogasci.

– Kad nas je nazvala nije pominjala bebu, samo je govorila da je zarobljena u kući. Naravno da smo odmah pojurili da joj pomognemo, ali kad smo uspeli da konačno uđemo u kuću, na spratuu smo pronašli njeno beživotno telo. Autopsija je naknadno pokazala da je mlada žena umrla od dima – izjavili su vatrogasci koji su tog dana gasili požar u malom gradiću nedaleko od Čikaga, čiji stanovnici još uvek ne mogu prežaliti ovu veliku tragediju.

– U prvi mah niko nije primetio bebu iza kuće. Tek kad smo počeli montiramo merdevine primetili smo automobilsko sedište za bebu, koje se prevrnulo i u njemu smo ugledali bebu koja je bila u šoku. Prevezli smo je u bolnicu gde joj je pružena potrebna nega, ali beba zapravo nije bila u velikoj opasnosti. Mama se stvarno dobro setila da je stavi u to sedište – ispričali su vatrogasci.

O bebi sada brinu Šelbin verenik i njena mama.

Pročitaj još: Ovo je vrlo rizična trudnoća postoji mogućnost da ne preživite ni Vi ni beba…

Ostavite komentar