Kako da sex traje duze

Najnovija istraživanja su pokazala da prosečan seksualni odnos traje 5,4 minuta. Ukoliko je to slučaj i kod vas, probajte ove trikove koji provereno funkcionišu,mada su rezultati su bili veoma raznovrsni, od 33 sekunde do 44 minuta.

Nemoguće je odrediti koliko dugo treba da traje zadovoljavajući seksualni odnos, jer mnogo faktora utiče na to. Ukoliko vam se konačno ukazala prilika da idete u krevet sa nekim ko vam se sviđa jako dugo, verovatno će trajati tri minuta. Kada ste nekoliko meseci u vezi i dalje ste zaljubljeni, a dovoljno poznajete jedno drugo, pa možete da održite tempo satima. Za parove koji su duže u vezi, to je obično od pet do 20 minuta.

Većina muškaraca se brzo uzbudi, dok ženama treba malo duže. Zbog toga je možda potrebno da produžite seksualni odnos, a evo kako to možete da postignete.

giphy.gif

Oboje bi trebalo da:

Mnogo pričate

Pričajte jedno drugom šta vam se dopada i šta vas uzbuđuje. Možete čak i da uvedete skalu po brojevima koja određuje vaš nivo uzbuđenja. Možda će vam biti čudno u početku, ali će olakšati komunikaciju sa partnerom.

Pustite da vam uzbuđenje diktira tempo

Ukoliko je muškarac blizu orgazma, a vi niste, u potpunosti zaustavite njegovu stimulaciju i naterajte ga da prebaci pažnju na vas.

Shvatite da orgazam nije sve

Umesto da se fokusirate na krajnji cilj, potrudite se da uživate u seksu i da redovno menjate način stimulacije kako biste oboje bili duže blizu klimaksa.

Menjate poze, menjate sobe, promenite kanal

Učinite sve što je potrebno da promenite raspoloženje, da bude seksi, ali sa merom.

POZE: Pocnite sa misionarskom pozom(muskarac gore,zena lezi). Mozda to nije jedna od najuzbudljivijih poza,ali je najpogodnija za produzetak odnosa.Krenite lagano,zatim menjajte polozaje. Ukoliko vam partner dozvoli da preuzmete kontrolu nad situacijom(takozvana „kaubojka“ poza),to moze biti korisno za produzetak odnosa.Muskarac ce imati prostora da se koncentrise na svoj orgazam i da ga kontrolise.Dakle,pustite ga da legne,a vi vodite igru. Ako igra postane veoma ozbiljna smirite strasti i okrenite se na bok.Mnogi momci se lakse kontrolisu i duze izdrzavaju u ovoj pozi.Polako se pomerajte i ne pozurujte stvari.Preterano uzbudjenje vam nece doneti i potpuno uzivanje.Zato smirite strasti,ne zurite i odrzavajte lagan tempo.

HRANA Tunjevina-sadrzi vitamin D i podize nivo testosterona i do 90% Avokado-potpomaze erektilnu funkciju Nar-u istrazivanjima se tvrdi da 47% impotentnih muskaraca je osetilo poboljsanje nakon svakodnevnog konzumiranja soka od nara Med-kljuc je u prociscavanju krvnih vena koje stvaraju erekciju.Tako da za dodatnu akciju u spavacoj sobi posluzite partneru med Ostrige-najpoznatiji AFRODIZIJAK na svetu. Prepune su cinka koji je poznat po tome sto podize libido Ljute papricice- ljuto cini da sluzikoza nabubri.I to ne samo u ustima…

OSTALI TRIKOVI Pricajte-pricajte jedno drugom sta vam se dopada i sta vas uzbudjuje.To je pocetni faktor za dobar sex. Pustite da vam uzbudjenje diktira tempo-ukoliko je muskarac blizu orgazma ,a vi niste ,u potpunosti zaustavite njegovu stimulaciju i naterajte ga da prebaci paznju na vas. Shvatite da orgazam nije sve- umesto da se fokusirate na krajnji cilj,potrudite se da uzivate u samom cinu i da redovno menjate nacin stimulacije kako biste oboje bili duze blizu vrhunca. Promena-menjajte poze,menjajte sobe,menjajte navike.Seks ne treba da se pretvori u naviku koju stalno ponavljate.

SAVETI ZA NJU:

Preuzme kontrolu

Ukoliko vi preuzmete kontrolu, tako što ćete biti gore, tako možete da pratite koliko uzbuđen on postaje i da prilagodite tempo po potrebi.

Samo nastavi

Što češće muškarac svršava, to će biti izdržljiviji sledeći put.

Prevari svoj mozak

Ukoliko ste previše fokusirane na to da njega usporite, onda ne mislite na sebe. To je nezgodno jer većina žena mora da se skoncentriše na orgazam. Što više znakova orgazma vaš mozak prepoznaje, to ćete brže dostići vrhunac. Fokusirajte se na ono što inače radite da bi došle do orgazma i onda to uveličajte, kako bi vaš mozak pomislio da je to,to.

Primeni metodu stiskanja – ovo je stara metoda koja se koristi za muskarce koji svrsavaju brze nego sto bi zene zelele. Kada je on na vrhuncu uzbudjenja ,cvrsto stisni vrh penisa 15 do 20 sekundi

SAVETI ZA NJEGA

Prevremena ejakulacija podrazumeva da muškarac dođe do orgazma previše brzo, na svoje ili partnerovo nezadovoljstvo. Oko 30 odsto muškaraca ima problem sa prevremenom ejakulacijom u nekom trenutku svog života. Zbog toga bi trebalo da se opustite i da ne stvarate sebi pritisak da seks mora da traje satima, jer to samo stvara dodatnu nervozu.

Izabere sve osim svoje omiljene poze

Svako ima određenu pozu koja ga stimuliše više od drugih. Međutim, ukoliko želite da seks traje duže, bolje je da izaberete nešto što vam nije toliko vizuelno atraktivno ili vas ne stimuliše toliko.

Uspori za bolji seks

Muškarci su slični ženama kada je u pitanju intenzitet orgazma – što je duža akcija, to je orgazam snažniji. Daleko je veće zadovoljstvo kada ste duže u stanju pred orgazmom. Zbog toga će usporavanje seksa prijati oboma.

Ostavite komentar