Izbušila sam rupe u kondomu i sad sam trudna. On je sada rešio da ne raskida, tako da je plan uspeo

Jedan od najstarijih ženskih trikova je „hvatanje muškarca na bebu“. Par žena priznalo je kako su se provele nakon tog pokušaja!

„Whisper“ je aplikacija smišljena tako da korisnici mogu da potpuno anonimno priznaju baš sve što im je na srcu. Ovo su žene koje su sa svetom anonimno podelile svoje pokišaje da zadrže muškarca uz pomoć deteta:

– Moj dečko misli da sam zatrudnela uprkos piluli. Istina je da je mesecima nisam uzimala jer sam jako želela bebu – kaže jedna od korisnica.

– Izbušila sam rupe u kondomu i sad sam trudna. On je sada rešio da ne raskida, tako da je plan uspeo – otkrila je druga devojka

 – Zatrudnela sam kako bi me dečko oženio i uspelo mi je. Sad bih volela da se nikada nismo venčavali 🙁 – priznala je jedna žena.

– Zatrudnela sam kako bih sprečila muža da se odseli u drugi grad na fakultet jer je želeo da nastavi sa obrazovanjem. Trik je u tome što sam zatrudnela tek nakon što sam mu rekla da sam „trudna.“ – kaže jedna anonimna supruga.

Komentari ispod ovih priznanja su raznoliki – neke žene pružaju punu podršku damama koje su ove stvari priznale, dok se muškarci slažu da je uprvo ovo razlog što „ne veruju ženama“. A šta vi kažete?

 

Ostavite komentar