Đorđu život zavisi od tih aparata-POMOZITE!!!DELITE!!!

Moj sin Djordje rodjen je 14.03.2011 godine na termin uredna trudnoca,ocena 9/10 odmah po rodjenju su bili vidljivi deformiteti na rukicama i nogicama.Iz porodilista iz Sremske Mitrovice 8 dan nas prebace na Institut Majka i Dete na neonatologiju gde su radjeni razna ispitivanja.02.02.2012 je traheostomisan i odtad mu zivot zavisi od aparata Respiratora pomocu kojeg dise.

04.10.2012 mu je uradjena gastrostoma pomocu koje se hrani.Po izlasku sa kontrole 25.12.2012 u rukama prestaje da dise tada je par puta reanimiran,bio je jako lose tad je 12.01.2013 krsten na intenzivnoj nezi.Vremenom je otvorio oci al nije reagovao na nas,rekli su da mozda nece ni reagovati da budemo spremni na to.Kako je vreme prolazilo i Djole je bio sve bolji.U martu 24 ga spustaju na odeljenje pulmologije gde sam mogla i ja biti sa njim.Tu smo proveli par dana i pustili su ga kuci.Vremenom je poceo da bude onaj stari da nas prepoznaje,da se smeje ,prati pokrete,gleda crtani…

Djordje je prve dve godine zivota vise proveo u bolnici nego kuci.Posle samo kad je u krizi bivao je po 3-4 meseca na intenzivnoj al hvala Bogu uvek se izvukao Djole je veliki Borac.Nije kao ostala deca nemoze samostalno da sedi,hoda nemoze da prica nikad nisam cula od njega Mama ? ? .Nece ici u vrtic,skolu kao druga deca ? ,nece moci fudbal da igra ? a puno voli lopte.Ne jede slatkise kao ostala deca.Djole je veoma dobro dete sobzirom na bolest i da je vezan za krevet,srecne ga cine sitnice i uvek gledam da ga usrecim koliko mogu.Trazim  pomoc za servisiranje aparata jer ja taj novac nemam,a Djolu zivot zavisi od tih aparata ,od filtera koji se menjaju treba cesce,ja ih menjam jednom mesecno jer je nabavka skupa a jedva skupim novac za sve te potrebe aparata.


Zahvaljujem se punooo svim ljudima dobrog srca koji mi pomognu da sakupim novac za dalje lecenje deteta jer na za zalost od novca mu zavisi zivot.
Bajic Snezana br.ziro racuna:TR 355000320006711542 Vojvodjanska Banka
Upiši 44 i pošalji SMS na 3030
Cena poruke: 200 din (PDV se ne naplaćuje)
Upiši human44 i pošalji SMS na 455
Cena poruke: 20 CHF

Ostavite komentar