BILA JE TRUDNA 35 NEDELJA I NIJE IMALA POJMA! Otišla je kod lekara da se žali da joj KASNI, a porođaj je KRENUO! Nije se nadala detetu, a reakcija oca će vam naterati SUZE NA OČI (FOTO)

Devojka iz Australije, Kejti Mejson (25) iz Melburna u bolnicu je stigla otvorena 10 centimetara i u trudovima. Bila je trudna 35 nedelja i pet dana, a nije imala pojma.

Novinarima je priznala da je bila u potpunom šoku kad je čula srećnu vest.

„Nisam znala da ću uspeti da rodim Flina, posebno bez ikakve prethodne najave i pripreme. Inače sam uvek dobro organizovana“, kazala je pojašnjavajući da joj se telo nije promenilo te da još stane u svoje haljine i grudnjake.

„Jutra sam uglavnom provodila u teretani ili sam igrala igrice“, kazala je ističući da nije imala pojma da je trudna. Bavila se sportom bez ikakvih tegoba, a pritom je odlazila na zabave, pila i plesala uoči samog porođaja.

„Nije da sam imala makar i jedan dan da se pripremim. U 1:30 ujutro su mi rekli da sam trudna, a tad sam već bila u ozbiljnim trudovima“, nastavila je tvrdeći da je imala redovnu menstruaciju svakog meseca i da nije osećala jutarnje mučnine.

„Bila sam u potpunom šoku. Kad su mi rekli da sam trudna, pitala sam koliko dugo. A očito je bilo jako dugo, jer nisam bila ni sa kim“, pojasnila je. Samo nekoliko nedelja uoči porođaja s prijateljima slavila Novu godinu i svoj rođendan.

„Pila sam velike količine alkohola. To trudnica ne bi trebalo da radi“, rekla je.

Iako ne žali ni za čim, oseća se kao da je izgubila deo normalne trudnoće kakvu iskuse druge žene.

„Kad pogledam unatrag, nedostaju mi snimci ultrazvuka i sve one fotografije rasta i razvoja bebe. Flin je savršeni dečačić i s razlogom je stigao u moj život“, kazala je.

Dodala je kako je njegovom ocu morala nakon porođaja reći da je rodila, no on je odlučio da ne želi biti deo dečakovog života.

„Ponekad se brinem da Flinu možda nisam dovoljna. Druga deca u svojim životima imaju očeve, a Flin nema i ne želim da mu to nedostaje. Dan očeva je vrlo težak za nas“, tvrdi ona.

Izvor: kurir.rs

Ostavite komentar