Beba je jos bila ziva,a meni je srce pucalo jer sam znala kriva sam za sve!

Moramo od pocetka pocet,bio je 19.01.2012. I tata mi je bio nesto bolesta,inace srcani bolesnik. A mama mi je mesec dana povracala i lezala,meni receno cir…doslo je vece a ja sam pitala tatu da li da zovem hitnu on je rekao ne…Zaspala sam jer sam morala naredni dan u skolu. Probudila sam se oko.2h I tata je sedeo na krevetu poplavelih usta,umro je…mama se nekako uspela uspraviti u sedeci polozaj i pocela da ga budi,medjutim nista…


Zvala rodjake koji su odmah dosli a doktor tek naredno jutro…proslo sve,meni mama padne u krevet,tad su mi rekli da i nju ceka isto-smrt…imala je rak na zeludcu a ne cir…ceo svet mi se srusio…ona je lezala mesec dana sa pelenama,kasicama i umrla 23.02.2012. Sa samo.17godina ostala sam sama.


U oktobru iste god upoznala sam mog sadasnjeg muza. Sve je bilo brzo,zavoleli se i u martu odlucili da hocemo bebu sto je i uspelo iz prvog puta. Ja sam to olako shvatala,iako sam imala sve simptome trudnoce nisam se obazirala. Ja sam isla u skolu i bila kuci a on kuci,vikendom sam dolazila kod njega. I jednog popodneva sam mu pomogla3 kante od 40l mleka da prebaci u traktor i ja prokrvarim…narednog dana je stalo krvarenje i sve radili po starom(odnosi,sve) isla sam kuci autobusom i dobila menstrualne grceve i to traje celu noc.


Drugi dan otisla kod ginekologa prvi put i ustanovljena je trudnoca 12 nedelja i lezanje u bolnici. Jao bruke a ja pred maturom,ali sta cu morala ostati…dobila inekcije I utogestan I nakon 6 dana otisla kod decka jer mi je strogo mirovanje bilo preporuceno. Srecni oboje ali znamo uprskali smo stvar…pazili koliko mogli cak kad je prestalo krvarenje imali odos i nista sve super,dva dana kasnije opet krv,toliko obilna da mi ulozak nije mogao zadrzati.


Dobila povecanu terapiju i bilo ok sve,cak mi je rekao doktor mogu u laganu setnju…izgurali mi do 22ned i opet krv netako obilna ali sad me i stomak boleo..odem u bolnicu gde su mi ustanovili da mi curi plodova voda,ujutru hitno prebacena u Novi Sad u GAK. 2 dana konsultacije,jedan dokto,drugi pa treci i receno mi damorju da mi urade indukovani porodjaj,ja potpisala i prebacili me na drugo odeljenje.


Sledece jutro su mi stavili gel i dali.3 inekcije…porodjaj je krenuo,bolovi uzasni…od 10h do 22h sam bila u bolovima,davali mi i za smirenje da bi malo spavala. Beba je jos bila ziva,a meni je srce pucalo jer sam znala kriva sam za sve. U 22h me odvode u salu I daju totalnu anesteziju. Probudila sam se i pitaju me da li hocuda vidim plod,rekla sa ne I plakala do jutra…nako 2 dana su mi rekli da je ostalo posteljice i radjena kiretaza pod totalnom anesteziom i sledeci dan opet i narednog dana opet…


Stigla kuci i bili smo ocajni,na novu bebu sam se usudila sa 21 god i sad imam curicu od 13 meseci. Pouka ove price je ma koliko mi je bila potrebna porodica,sa.18 godina sam jos bila dete za to i igrala se sa necijim zivotom koji me i sad boli bio bi vec veliki decak ali sad makar imam moju princezu koju sam cuvala vise nego sebe.

Ostavite komentar