„Beba će se roditi mrtva“: Jezive pretnje mami preminule Nađe (2), nakon vesti da je trudna

  • Zaklaću vas breeee. Umrite – piše u jednom od pretećih i uvredljivih komentara ispod Draganine objave o radosnim vestima

Majka male Nađe, preminule od morbila, Dragana Petrović, objavila je radosne vesti na svom Fejsbuku, napisavši da je „Prvi put u zadnje dve godine srećna“. Međutim, sreću su prekinuli komentari u kojima je samo Dragani prećeno smrću, ali i njenoj nerođenoj bebi.

  • Beba će da se rodi mrtva – piše u jednom od komentara.
  • Prokleta neka si, Dragana i svi koji te podržavaju. Neka je proklet plod utrobe tvoje – napisala je korisnica pod imenom Suzana.

Osoba koja je upisana kao Suzana, tu nije stala sa pisanjem gadosti i pretnji.

  • Je*em li vam mrtve roditelje i mrtvu decu. Zaklaću vas breeee. Umrite – piše u nizu komentara Suzane.

Dragana Petrović je kratko prokomentarisala da je zgrožena ovakvim komentarima.

  • Blokirala sam odmah te osobe – rekla je Dragana za Telegraf.

Majka preminule Nađe, nakon Fejsbuk objave najpre držala svoje prijatelje u neizvesnosti, a onda je za Telegraf.rs potvrdila radosnu vest i razlog svoje neizmerne sreće.

  • Osećanja su izmešana, ali preovladava sreća jer znam da je to poklon od Nađe za Anastasiju, moju drugu ćerku i nas. Posle svega što nam se desilo, znala sam da moramo nekako da budemo nagrađeni – navela je Dragana.

Naša sagovornica je tada navela da se test prvo pokazao negativnim.

  • Posle minut sam se okrenula i ugledala i drugu liniju, počela sam da se tresem, jer sam već i zaboravila kakav je osećaj biti trudnica. Nadam se da će ovo biti početak novog života za nas, a Nađu niko neće zameniti. Nikad. I beba će znati za svoju seku i sve o njoj. Njih dvoje ili njih dve će nastaviti borbu za Nađu kad mene ne bude bilo – rekla je.

Dragana je u 4. nedelji trudnoće, a kako otkriva, kao termin za porođaj određen je 18. jul.

Podsetimo, mala Nađa preminula je 4. aprila 2018. godine od morbila, jer nije smela da primi MMR vakcinu zbog autoimune bolesti.

Dok je ležala na Odeljenje intenzivne nege i izolacije u Kragujevcu, u njenu sobu došao je dečak (9) koji je imao morbile od kojih se kasnije i Nađa zarazila. Ubrzo je dobila temperaturu, nije jela, pila, nije se budila niti reagovala. Nakon toga je počela da modri, otiče, krvari iz nosa…

Borba za njen život trajala je 3 meseca, ali je devojčica nažalost preminula 4. aprila 2018. godine.

Izvor: telegraf.rs

Ostavite komentar