Malena Tijana iz Beograda je na svet došla SA DVA ZUBA: Iznenadila je i roditelje, a babice su imale samo JEDAN SJAJAN KOMENTAR

Jelena (30) i Dubravko (35) Despotović su pre nedelju dana postali ponosni roditelji malene Tijane, bebe koja ima tako poseban osmeh da je opčinila sve koji su je videli.

Mala Tijana je prava senzacija
MALA TIJANA JE PRAVA SENZACIJAFOTO: PREDRAG DEDIJER / RAS SRBIJA

Tijana je, naime, rođena sa dva zubića koja su iznenadila i roditelje i lekarsko osoblje.

– Dok su me ušivali pitala sam gde mi je beba, a u bolnici su se našalili da je već krenula u obdanište, pa onda da će joj prvi obrok biti pljeskavica… –priča kroz smeh mama Jelena za „Blic“.

Da je u pitanju redak fenomen potvrdila nam je i ginekolog Stojanka Knežević, a situacije kada se bebe rode sa kosicom, zubićima, noktićima uvek izazivaju senzaciju jer se dešavaju dovoljno retko da izazovu pažnju.

– Slučajevi poput Tijaninog jesu retki, ali dešavaju se. Ono što je bitno jeste da nije u pitanju patologija već prosto fiziološko odstupanje zbog kojih dete neće imati problema – kaže za „Ženu“ dr Knežević i dodaje da ta dva natalna zubića nisu ništa posebno slabija od „običnih“ mlečnih zuba.

Ponosni roditelji
PONOSNI RODITELJIFOTO: PREDRAG DEDIJER / RAS SRBIJA

– Problema sa dojenjem ne bi trebalo da bude, jer majke uglavnom doje i jedan period kada su detetu već nikli zubići. Oni nisu ni nešto posebno slabiji tako da bi sve trebalo da bude potpuno u redu – zaključuje dr. Knežević.

Sve u svemu, Tijana zbog svojih zubića neće imati nikakvih problema, čak se očekuje i da joj trajni zubi niknu ranije, a svima koji je vide sigurno će izmamiti oduševljenje i osmeh.

Izvor.http://zena.blic.rs

Pročitaj još: Zašto sam PRESTAO da vršim abortuse: JEZIVA ispovest doktora Adaševića!

Ostavite komentar