Vidval Pediatrica: Saradnja Klub beba trudnica i mama

 

Siguran izbor za Vaše dete

Vidval Pediatrica Leskovac

Ordinacija iz oblasti pedijatrije i užih oblasti pedijatrije, psihoterapije i fizikalne terapije dece.

Vidval Pediatrica u Leskovcu je na usluzi dečjoj populaciji i njihovim roditeljima, otvorena za sve pozive, savete, lekarsku pomoć, kućno lečenje i patronažu i sve hitne intervencije iz domena neonatologije i pedijatrije i drugih užih oblasti vezanih za patološka stanja dece.

Zdravlje nije samo odsustvo bolesti, već podrazumeva mnoge dimenzije blagostanja organizma uključujući fizičku, mentalnu,socijalnu I ličnu. Promovisanje zdravlja zahteva da pedijatar prepozna kompleksne sile koje utiču na zdravlje kao što su socioekonomski, porodični, edukativni, razvojni I biološki entiteti Imajući sve te kompleksnosti u vidu pedijatar organizuje zdravstvene posete individualno za svako dete u cilju obezbeđivanja optimalne nege I promocije zdravlja.

Ordinacija Vidval Pediatrica je osnovana pre dve godine, jula 2017. godine i zamišljena da na jednom mestu pacijenti od uzrasta novorođenčeta do adolescencije, mogu dobiti sve od kliničkog pregleda pedijatra, konsultativnih pregleda drugih specijalnosti vezano za dečju patologiju, tretmane psihologa, fizikalna terapija, kao i laboratorijsku i dijagnostičku obradu.

Ordinacija na površini od 106m2 nudi prijatan ambijent koji garantuje privatnost I individualni pristup svakom pacijentu uz poštovanje prava deteta , prava na različitost, prava pacijenta na informaciju, obaveštenje ,izbor I pristanak za svaku predloženu meru lečenja i intervencije.

Osnivač ordinacije je Dr Leposava Tasić, dugogodišnji pedijatar,sa iskustvom od 35 godina rada u neonatologiji, koja je na rukama iznela generacije grada Leskovca i veliki borac za zdravo potomstvo.

Ordinaciju vodi Prim. dr Valentina Videnović , specijalista pedijatrije i subspecijalista neonatologije, koja radi i u državnom sektoru u Odeljenju neonatologije, Službe za ginekoligiju i akušerstvo Opšte Bolnice u Leskovcu. Kao specijalista pedijatrije dr Videnović radi punih 19 godina, nakon završetaka specijalizacije u Univerzitetskoj dečjoj Klinici-Tiršova u Beogradu, i 10 godina kao subspecijalista neonatologije. Autor je i koautor velikog broja stručnih radova, objavljenih u domaćim i inostranim časopisima, učesnik je domaćih i međunarodnih skupova iz oblasti neonatologije, perinatologije i pedijatrije.

U radu ordinacije pomažu Dr Marija Ristić, lekar opšte medicine koja je nesebično radila u svim segmentima stručnog funkcionisanja ordinacije kao i administrativnim i organizacionim. Radila je kao lekar-volonter na odeljenju neonatologije.

U radu ordinacije aktivno je uključena i Viša medicinska sestra Jovana Pavlović koja je po struci Viši fizioterapeut i čija je specijalnost habilitacija dece uzrasta do tri godine uz motoričku i senzornu fizikalnu terapiju dece sa motoričkim poremećajima i problemima u mišićnom tonusu. Za sve trudnice i buduće mame sprovodi i relax masažu koja poboljšava cirkulaciju i olakšava nošenje trudnoće i pripremu za porodjaj.

Facebook stranica

Vidval Pediatrica

Web sajt

vidvalpediatrica.rs

GALERIJA

 

Ostavite komentar