Follow @klub_beba Vagina će vam biti UŽA I ČVRŠĆA nego ikada: Svakodnevno jedite OVU STVAR i rezultati će vas ODUŠEVITI – Klub beba trudnica i mama <3

Vagina će vam biti UŽA I ČVRŠĆA nego ikada: Svakodnevno jedite OVU STVAR i rezultati će vas ODUŠEVITI

Nema sumnje da vagina i sve vezano za nju iznova i iznova fascinira, pa tako kod dama ne bledi ni interesovanje kako da podmlade i zategnu ovaj deo svog tela. Ove misli se obično javljaju nakon porođaja, a budući da je mnogo mitova, evo korisnih saveta.

I vagini su potrebne vežbe
I VAGINI SU POTREBNE VEŽBEFOTO: PROFIMEDIA

Odgovarajuća ishrana

Da bi vam vagina bila zategnuta, gledajte da unosite hranu bogatu fitoestrogenima jer oni poboljšavaju elastičnost vaginalnih zidova i utiču na sužavanje vagine. Neke od namirnica koje sadrže fitoestrogene su nar, šargarepa, soja, susam i piskavica. Naravno, imajte na umu da u njima ima samo po nekoliko mikrograma fitoestrogena, pa ćete morati da ih unosite više kako biste osetili korist.

Kegelove vežbe su vrlo delotvorne, mada traže strpljenje
KEGELOVE VEŽBE SU VRLO DELOTVORNE, MADA TRAŽE STRPLJENJEFOTO: PROFIMEDIA

Kegelove vežbe

One su, kao što znamo, obavezne za održavanje vagine, a sjajna stvar je što možete da ih radite uvek i svuda, a da to niko čak i ne zna. Naravno, od njih se vagina neće suziti odjednom, trebaće vam strpljenja, ali ako budete istrajni, rezultat je zagarantovan.

Što više seksa

Najzanimljiviji i najlepši put do zategnute vagine svakako je seks. Grčenje tokom orgazma jača vaše vaginalne mišiće, što potire onaj mit da se zidovi vagine opuštaju od previše seksa.

Izvor: https://zena.blic.rs

Ostavite komentar

Close