Tu nastaje velika borba rodila sam dječaka i curicu (jedno 1000 grama, jedno 900 grama). Bolno je to što ih nisam vidjela. Malo sam čula da su zaplakali i to je bilo to.

Nakon 8 godina braka ostala sam konačno trudna i to sa blizancima. Moja trudnoća je bila rizična i boravak po bolnici čest, sve je trajalo do 26 nedelje kada sam hitno morala da se porodim. Tu nastaje velika borba rodila sam dječaka i curicu (jedno 1000 grama, jedno 900 grama). Bolno je to što ih nisam vidjela. Malo sam čula da su zaplakali i to je bilo to.

Ali dobijam slike, moja mala dva života i živim za taj trenutak kada ću ih uzeti, poljubiti, osjetiti sreću života.. Tek sutradan me vode u intezivnu njegu gdje su moji borci. Oni su bili tako mali, oko njih mnogo aparata priključeni. Dusa me boli, gledam ih kroz staklo nesmijem ih uzeti, zagrliti, osjetiti miris mog djeteta. Mnogo kablova na njima, nogice crne al bore se. Danima sam sjedila pored njih, više su me tjerali iz bolnice kući, ali moje srce je bilo uz njih. Noćima ne spavam, zovem bolnicu svaka dva sata pitam za moja dva zivota.

Svaki dan je bio borba, svaki aparat manje kod njih sam slavila jer sam bila svjesna da napreduju. I tako je tri mjeseca svaki dan bio ispunjen srećom kada vidim da napreduju,  rastu. Srecom nikakve posljedice nemaju sada imaju 5 god. Postali su i školarci idu u školu.

Ponosna sam majka malih boraca .

Mama Lejla šta reći, hvala dragom Bogu da se sve završilo kako treba. Dečici želimo sve najlepše u školovanju i da ih sreća uvek prati kroz život!

Ostavite komentar