Trudnica je ubeđena da je njena beba ČUDO! Donela je odluku koja je lekare ostavila u ŠOKU!

Džo Pauel i njen suprug Ričard, pokušavali su bezuspešno da dobiju dete već nekoliko godina. Kada je izgledalo da im se želja neće nikada ispuniti, ispostavilo se da je Džo ipak trudna!

Samo par dana nakon srećne vesti, Džo je napipala izraslinu na grudima. Dijagnoza je bila poražavajuća – maligni tumor dojke, koji je zahtevao poseban tretman. Euforija i sreća su se istog momenta pretvorili u očajanje i brigu. Kako bi se lečila, Džo je trebalo da prvo abortira.

Nakon dijagnostifikovanja tumora, lekare se želeli da odmah krenu sa lečenjem. Kancer je najverovatnije ubrzala i trudnoća, zbog specifičnog hormonskog statusa.

Kako bi počela sa adekvatnom terapijom, trebalo je da prekine trudnoću. Džo je bila primorana da bira između svog i života svog nerođenom deteta. Nije joj bilo nimalo lako!

Uprkos savetima lekara, Džo je rešila da ne prekida trudnoću. Rešila je da rizikuje i rodi bebu, bez obzira na posledice po svoje zdravlje. Ona se uzdala u sreću, nadajući se da će na kraju sve ipak biti u redu.

 

Srećna porodica

Srećna porodica

The Sun

Tako je i bilo!

Odlažući svoje lečenje, Džo je rodila malenog Džejka, srećnog i zdravog dečaka.

Odmah nakon porođaja, počela je sa lečenjem, a uskoro su vesti bile sjajne – njen tumor je uspešno izlečen.

Podelite ovu dirljivu priču sa prijateljima na Fejsbuku.

Ostavite komentar