Rekla je: „BEBA IZLAZI!“, a onda je fudbaler odigrao potez karijere i postao HEROJ: PORODIO suprugu Milenu na ulici, sigurnosne kamere sve SNIMILE!

Za njega nikada niste čuli, njegov dribling nikada niste videli, o njegovom klizećem startu nikada niste čitali, ali je upravo napravio – potez karijere.

Naime, pre pet dana su Brajan Borhes i supruga Milena (26) snimljeni sigurnosnom kamerom u liftu zgrade u kojoj žive. Bilo su srećni, zaljubljeni i čekali su rođenje deteta.

Termin porođaja je prošao, a doktori su savetovali da se sačeka još malo. Ipak, u jednog dana je par krenuo u šetnju, kada je malena Sesilija odlučila da je vreme da se upozna sa svetom.

Sigurnosna kamera snimila je Brajana koji je odjednom postao prava babica i koji je pomagao supruzi da sve prođe kako treba. Ubrzo su u pomoć stigli i ostali fudbaleri koji žive u zgradi.

Nosili su pokrivače, bodrili njih dvoje, a onda otišli po automobil da prevezu Milenu u obližnju bolnicu Esperansa.

Nije prošlo ni 10 minuta, a Sesilija je već bila napolju. Porodio ju je sopstveni tata!

Po odlasku u bolnicu su lekari utvrdili da su svi potpuno zdravi, mamu i bebu ostavili u posebnim uslovima i potvrdili da je sve u redu.

https://www.instagram.com/p/CFzcC8cg2tP/?utm_source=ig_embed

Brajan je podelio niz fotografija najvažnijih dama u njegovom životu i postao planetarni hit.

  • Položio sam Milenu na tlo, ona viče „Beba izlazi“, ja pogledam i vidim Sesilijinu glavicu. Rodila se teška gotovo 3 kilograma i dugačka 46 cm. Bez ikakve dileme, bez imalo sumnje: najsrećniji dan u mom životu – izjavio je ponosni tata i suprug.

https://www.instagram.com/tv/CF2FzuXAlMe/?utm_source=ig_embed

Brajan Borhes ima tek 24 godine, a nekadašnji član Šakoponensea (tim koji je bio u avionu koji se srušio kada je poginulo 71 osoba) od decembra prošle godine nosi boje Nautika Kapibaribe iz Recifea. Ovaj desni bek je jedan od mnogih brazilskih fudbalera koji pokušava da pronađe svoje mesto pod suncem.

Izvor: sport.blic.rs

Ostavite komentar