PRIJAVITE SE NA BESPLATNE SEMINARE ZA TRUDNICE I MAME

Nagle promene raspoloženja, uznemirenost, razdražljivost, bol i tuga, su samo neka neprijatna stanja u koja upadne žena koja se tek porodila. Nije samo to. Promenilo se i telo, hormoni su nabujali, telo je nabujalo, ranjivi ste i slabi, ali i srećni i drugačiji kao nikad pre, jer niste više sami. Imate dete.

Treba brinuti o sebi tada. Nije to baš lako. Treba brinuti i o bebi. Nije ni to lako. Užitak je neverovatan, ali nije lako. Moderna mama mnogo toga zna, ali praksa pokazuje nešto drugo.

Kako da se nova mama izbori sama sa sobom, kako da pomogne sebi i bebi tada i kako da na najbolji i najpravilniji način prevaziđe postporođajne trenutke?

Na sva ova pitanja, a i šire, možete dobiti odgovore i savete lekara, možete se družiti sa ostalim mamama, razmeniti iskustva i na kraju dobiti i poklone, a možete i vi nekome pokloniti nešto, a oko svega će se, samo za vas, pobrinuti „Klub beba, trudnica i mama“.

DOGAĐAJ ZA TRUDNICE I MAME

Drage mame i trudnice, zadovoljtvo nam je da vas pozovemo na druženje u okviru seminara koji će se održati u 24 grada u Srbiji.

Seminare će voditi tim lekara koji će govoriti o svemu što vas zanima u toku trudnoće i nakon porođaja. Govoriće se o razvoju bebe iz meseca u mesec i njenoj ishrani i kada i kako započeti uvođenje nemlečne ishrane. Biće reči o važnosti ginekoloških pregleda i kada redovno nastaviti sa njima,takođe moramo da istaknemo da smo u Klub uveli i specijaliste oblasti fizijatrije, kardiologije,radiologije, psihologije,logopedije i još puno toga novog što ćemo predstaviti našim članovima u toku ove turneje.

KAMPANJA

Nacionalna kampanja “Pojačajmo svest o zajedništvu i povećanju nataliteta” koja ima cilj podrške roditeljima u Srbiji,koji će lakše uz savete,edukaciju,međusobnu podršku te na kraju i konkretnu pomoć,olakšati faze roditeljstva,pokreće udruženje Klub beba trudnica i mama iz Niša i počinje sa realizacijom 24.02. kreće od Zaječara i obilazi 24 grada u Srbiji.

TURNEJA KLUBA

Udruženje “Klub beba trudnica i mama” promoviše zdravlje, organizuje stručne skupove, savetovanja i druge oblike edukacije u oblasti zdravlja trudnica i novorođenčeta.Posluje nad teritorijom cele Srbije,a predstavništvo je u Nišu.Ovom prilikom vas pozivamo na učešće, u našim narednim aktivnostima u sledećim gradovima:

 

Mesto seminara:
24.02. Omladinski Centar Zaječar 17:00
kontakt: ivana1.companymelly@gmail.com

03.03. Regionalni Centar Niš 17:00
kontakt: office.companymelly@gmail.com

07.03. Gradska biblioteka Bor 17:00
kontakt: kristina.companymelly@gmail.com

 10.03. Konferencijska sala, Kosovska Mitrovica 17:00
kontakt: danijela.companymelly@gmail.com

 10.03. Konferencijska sala, Pirot 17:00
kontakt: kristinapirot.companymelly@gmail.com

 17.03. Opština, konferencijska sala, Jagodina 17:00
kontakt: katarina01.companymelly@gmail.com

 24.03. Opština Stari grad, Beograd 12:00
kontakt: aleksandran.companymelly@gmail.com

31.03. Konferencijska sala, Sremska Mitrovica 17:00
kontakt: tamara.companymelly@gmail.com

07.04. Centar za stručno usavršavanje u obrazovanju,Leskovac 17:00
kontakt: marija.companymelly@gmail.com

14.04. Plava sala, Novi Sad 17:00
kontakt:sladjana.companymelly@gmail.com

 21.04. Konferencijska sala, Kula 17:00
kontakt: aleksandrakula.companymelly@gmail.com

U toku je realizacija termina sledećih gradova:

-Vranje
-Kragujevac
-Paraćin
-Kruševac
-Valjevo
-Novi Pazar
-Lazarevac
-Zrenjanin
-Obrenovac
-Šabac
-Čačak
-Subotica
Očekuju vas brojni pokloni u vidu proizvoda za trudnice i bebe, a i druge zanimljivosti. UČEŠĆE JE BESPLATNO!
Radujemo se druženju!

Ostavite komentar