POZIV ZA TRUDNICE I MAME: Seminar “Sreću ne možeš da kupiš, sreću moraš da rodiš”

Seminar “Sreću ne možeš da kupiš, sreću moraš da rodiš”

Saznanje da je žena u drugom stanju, stvara velike promene u životu kako buduće mame tako i budućeg tate. Emocije, zabrinutost i radost normalna su osećanja i veoma bitna uloga jer žena ispod svog srca sada nosi jedno, a nekada i više srca, stvara se novi život.

Moramo priznati, danas vodimo veoma brz i nezdrav život okupiran problemima i svakodnevnim obavezama, zbog toga mnoge žene trudnoću tretiraju poput bolesti. Stres i depresija veoma utiče na razvoj fetusa, nažalost takva stanja su sve učestalija…

Kako da promenimo način razmišljanja, kako uživati u trudnoći, kako dobiti podršku za sve predstojeće probleme u toku trudnoće i nakon nje? Pomoćiće vam udruženje Klub beba trudnica i mama, edukativni centar za buduće mame a i za one koje već to jesu. Dobićete savete, podršku i konsultaciju od strane lekara, koji već dugo godina uspešno rešava sve probleme i nedoumice u oblasti ginekologije, pedijatrije i psihologije. Spremili smo seminar koji će se organizovati 02.12.2018. u prostorijama Regionalnog centra sa početkom od 17 časova.

Teme o kojima će lekari govoriti su, trudnoća, prvi, drugi i treći trimestar, zatim porođaj, anestezije i epidural, zatim novorođenče, kada kreće laktacija, kako početi dojenje, na šta treba obratiti pažnju kod dojenja, koliko je mleka potrebno bebi u prvim danima života, kada kreću grčevi i kako pomoći bebi, zatim i prve kontrole odojčeta. Na samom kraju će psiholog govoriti o psihofozičkoj pripripremi kao i o daljem stanju porodilje kada se prvi put susreće sa bebom.Pored predavanja i prezentacija,očekuju vas mnogobrojni pokloni od strane pomenutih saradnika kao i dve nagradne igre koje će organizovati kompanija Bio save i kompanija Babyzoe_prostirka.

Predavači su:

Dr Dejan Mitić-ginekolog,ordinacija Ciconia,Niš.

Dr Nevena Stojanović-pedijatar-neonatolog,ordinacija Neomi,Niš.

Jelena Janić diplomirani master psiholog- psihoterapeut,Niš.
Prijatelji seminara:
Bio save,Ciconia,Ewopharma,Neomi,BioGaia,Lactil i Hipp.
NAPOMENA:
Sve učesnice dobiće GRATIS ČLANSKU KARTICU UDRUŽENJA KBTIM,sa kojom ostvaruju benefite kompanije,donacije i popuste kod naših partnera.
Prijave za seminar su obavezne,zbog ograničenog broja mesta,izvršite prijavu što pre!

Prijavni formular u prilogu KLIKNI ZA PRIJAVU

 

Ostavite komentar