Porođaj je počeo u autu, a onome što je usledilo najmanje se nadala!

Retko kada se dešava da se dete rodi u automobilu, a još ređe da na svet dođe u vodenjaku.

Beba rođena u vodenjaku

Beba rođena u vodenjaku, Foto: instagram.com/aeee_nacoal23

Na 80 hiljada beba, jedna se rodi sa vodenjakom.

Priča mame Rilin Skari neobična je i čudesna. Rodila je dete na prednjem sedištu automobila dok se vozila u bolnicu, a još uz to beba se rodila u vodenjaku.

 

 

Rilin je u 29. nedelji trudnoće osetila nešto i pomislila da je reč o kontrakcijama, ali posle 45 minuta konstantnog bola odlučila je da je verenik Ian odvezde u bolnicu.

„Kontrakcije su se nastavile, a bile su sve češće i jače“, napisala je na Instagramu. „Nazvala sam hitnu pomoć i bila sam preplašena. Nisu mogli da me razumeju između vrištanja i kontrakcija“, dalje je napisala. Njen verenik je nastavio da priča sa lekarima preko telefona, a ona je skinula pantalone i postala svesna da oseća bebinu glavu.

 

 

„Uspela sam da se napnem još jednom i moja čudesna beba je bila tu. Kada sam pogledala dole, shvatila sam da je u vodenjaku“, opisala je dalje Rilin.

„Pustila sam lekare da rade svoj posao kada smo došli u bolnicu – odmah su probušili vodenjak. Znala sam da neće moći da diše sam zato sam je ostavila“, rekla je mama kasnije za „Popsugar“.

Zbog neverovatnog instinkta koji je imala, njeno nedonošče koje je rođeno samo sa 1.400 grama sada „napreduje odlično s obzirom na situaciju“.

Rilin je još i dodala: „Nakon svega što je prošao, znam da će biti divan mali čovek. On je stvarno čudesna beba“.

Ostavite komentar