Ovako izgleda moj stomak par sati nakon CARSKOG REZA: Svakom ko kaže da je ovo „lakši put“ poručujem JEDNU STVAR

Australijska blogerka Olivija Vajt podelila je na Instagramu svoju fotografiju nastalu svega par sati nakon što se porodila carskim rezom.


– Ovo možda i nije moj najbolji ugao (a možda i jeste?) ali ko ne bi uslikao selfi par sati nakon porođaja kako bi svi videli kako su vas otvorili i iz vas izvukli potpuno novo biće? Evo kako ja zaista izgledam samo par sati nakon carskog reza. Svakom ko kaže da je ovo „lakši put“ za porođaj, pokušajte da i sami imate ranu u abdomenu koju potom treba zašiti dok osećate kao da će svi vitalni organi da vam poispadaju. Mislim, sve je to super dok još radi epiduralna. Nakon toga osećate se kao da vas je udario autobus a potom se vratio da vas još jednom pregazi. A ako ne birate savršen tajming da uzimate tablete protiv bolova tačno kada jednoj prestane delovanje, onda ćete poželeti da ste mrtvi. Svako ko je imao carski rez zna da ste osuđeni na gaće sa dubokim strukom i steznike jer nikako drugačije ne možete da sakrijete ožiljak. Ali nikad to ne bih menjala, jer sam ovim putem dobila svoje bebe koje možda ne bi bile sa mnom da je porođaj tekao prirodnim putem – poručila je Olivija Vajt, a sve žene koje je prate kažu da je verno prenela svoje iskustvo.

Da li posle ovoga ipak ostajete pri stavu da je carski rez „lakši put“?

Pročitaj još: Mlada majka šokirala slikom na kojoj puši marihuanu. Kad vidite šta radi njeno TEK ROĐENO dete, PRIPAŠĆE VAM MUKA!

Ostavite komentar