OTVORENA PRVA KANCELARIJA KLUBA BEBA TRUDNICA I MAMA

Udrženje Klub beba trudnica i mama dobilo je svoju prvu kancelariju koja se nalazi u ulici Generala Milojka Lešjanina 65a na oko 500m od centra grada.

Udrženje Klub beba trudnica i mama dobilo je svoju prvu kancelariju koja se nalazi u ulici Generala Milojka Lešjanina 65a na oko 500m od centra grada.

Kako kaže predsednica udruženja radilo se vredno pune tri godine dok se sve oformilo.

Podsećamo ovaj Klub je nastao 13.10.2016. na društvenoj mreži Fejsbuk,a onda je otvoreno udruženje 15.12.2017. a zatim je i nastala još jedna kompanija KBTIM osnovana aprila 2019.

Kancelarija KBTIM

Iz udruženja kažu da im je ova godina bila veoma uspešna pored nove firme,otvorili su filijale u čak 10 gradova,ima ih u Vojvodini,u centralnoj i južnoj Srbiji ali da ih manje ima na zapadu Zemlje, i trude se da krenu sa realizacijom aktivnosti i pomoći majkama i trudnicama i u tom području.

Na pitanje medija šta nam još novo sprema ovaj Bebeći klub,kazali su kratko i jasno da će postaviti tabelu na ulaznim vratima njihovih prostorija jer će se svakog dana dešavati neke aktivnosti,a i sto tako i redovno obaveštavati svoje članove putem društvenih mreža.

Najavili su skup za roditelje 13.10. u Simfonisjkom orkestru od 11 sati,na kojem će slaviti svoje postojanje treće godine,i uz to dodaju da će krajem oktobra početi školica za bebe u kancelariji Kluba,dok će školica za trudnice raditi uporedo.

Predsednica udruženja Klub beba trudnica i mama Melisa Osmanović

Predsednica udruženja Melisa Osmanović, apeluje svim trudnicama i mamama da posete kancelariju svakog radnog dana od 12-20 casova i informisu se o njihovim pravima,benefitima i osnovi Kluba.

Ostavite komentar