Otišla je na pregled bubrega: A onda je lekarka na ultrazvuku videla ČUDO koje joj je promenilo život

Otišla je na pregled bubrega, a kući se vratila sa detetom!

Na običnom lekarskom pregledu doživela je iznenađenje života
NA OBIČNOM LEKARSKOM PREGLEDU DOŽIVELA JE IZNENAĐENJE ŽIVOTAFOTO: SWNS / FACEBOOK

Lijen Alen (37) iz Gosporta u Velikoj Britaniji dugo je sa suprugom pokuzšavala da zatrudni. Međutim, ti njeni pokušaji završavali su se pobačajima i na kraju je suprug Kevin, budući da imaju dvoje dece – Džejma (14) i Mičela (12), otišao na vazektomiju.

Nedavno je otišla na pregled bubrega, a onda je lekarka počela da joj postavlja pitanja koja su je začudila.

– Na kraju mi je rekla da je sken pokazao nešto o čemu moramo da razgovaramo. Bila sam uverena da će mi reći da imam tumor, a onda je usledio šok – rekla mi je da sam trudna, i to već 31 nedelju. Pokazala mi je bebu na ultrazvuku i dala mi malo vode da se povratim od šoka – priča medijima Lijen.

Samo 30 sati nakon otkrića, u ruci je držala ćerku Harli, rođenu carskim rezom.

Inače, beba je začeta pre pobačaja koji je Lijen doživela u januaru, kada je i donela odluku sa suprugom da neće raditi na proširenju porodice. Ona je tada zapravo nosila blizance od kojih je jedan preživeo – Harli.

Lijen je imala pojedine simptome trudnoće, ali kako ima srčane probleme, verovala je da je to uzrok njenim problemima.

– Ona je jedno malo čudo, i čim sam je videla, neizmerno sam je zavolela iako samo dva dana ranije nisam imala pojma da uopšte postoji –zaključuje presrećna mama.

Pročitaj još: Roditelji su nakon sumnje zbog tragova na bebinoj koži odlučili da postave kamere i time došli do saznanja onoga što su slutili

Ostavite komentar