Niko nije verovao da ću roditi ŽIVU DECU a kad je porođaj počeo LEKARI SU SE ZAPREPASTILI OVIM ŠTO SU VIDELI: Rodila sam 2 ČUDA i pogledajte ih danas

Kad vidite ove dve bebe koje leže sa širokim osmesima, teško vam je da uopšte poverujete da ovi blizanci dele vezu tako jaku da ih je skoro ubila pri rođenju.

Pola Vilkinson mama je dva divna dečaka. U pitanju su blizanci Karter i Grejson. Danas oni izgledaju kao idilična porodica, ali niko ne zna probleme kroz koje je Pola prošla pre nego što ih je rodila.

Lekari su je pred sam kraj trudnoće upozorili da su „slabe šanse“ da će se bebe roditi žive jer su im se pupčane vrpce potpuno zamrsile.

Pola (36) je preživela pravu traumu u iščekivanju ishoda porođaja jer dečaci su delili amnionsku kesu i imali isprepletane pupčane vrste i otvoreno joj je rečeno da su šanse da prežive minimalne. To stanje inače je toliko retko da se dešava u svega 1 odsto blizanačkih trudnoća.

– Rečeno mi je da je svaki njihov pokret u mom stomaku veliki rizik jer mogu da se potpuno upetljaju i umru.

Pažljivo su pratili njenu trudnoću i kada su lekari primetili da u 29. nedelji srce jednog blizanca kuca mnogo sporije, rešili su da je vreme za porođaj.

Na svu sreću, sve je prošlo dobro, dečaci su živi i zdravi i ovih dana proslavili su prvi rođendan.

– Zaista su nerazdvojni i stalno zagrljeni i upetljani jedan u drugog, baš kao i u mom stomaku – kaže Pola.

 

Izvor: zena.blic.rs

 

 

Ostavite komentar