Napravila je grudnjak od PEŠKIRA da bi se rešila znoja: Sada je pravi HIT među dojiljama

Želela je da se reši znoja ispod grudi, ali trudnice i dojilje su je proslavile. Nesvakidašnji grudnjak je rešio probleme žena širom sveta, a ime mu je Ta-Ta.

Njen grudnjak je postao hit
NJEN GRUDNJAK JE POSTAO HITFOTO: FACEBOOK

Erin Robertson je muku mučila sa znojem ispod grudi, sve dok joj na pamet nije pala, zaista, originalna ideja…

Ideja je uskoro postala patent, a patent je postao pravi hit među ženama. Erin je napravila grudnjak od peškira i to tako što je naučila da šije preko „Youtube-a“. Kada je potrošila sve peškire iz kuće, odlučila je da napravi svoj prvi prototip.

One koje su ga prve probale bile su njene prijateljice. Ali, na iznenađenje ove Amerikanke, ono što je trebalo da služi samo za skupljanje znoja ispod grudi ispalo je funkcionalno na brojne druge načine.

Jednu Erininu prijateljicu rešilo je osipa od znojenja, drugoj je pomoglo kog dojenja, jer odlično upija mleko koje u početku zna da iscuri iz bradavica.

Gospođa Robertson je patentirala svoj izum i dala mu naziv „Ta-Ta peškir“.

– On spašava grudi i šta god treba, on će vam pomoći – napisala je Erin.

Peškir je dizajniran tako da pristaje svakom obliku i veličini grudi, a cena mu je oko 4.500 hiljade dinara.

– Ta-Ta peškir je fantastična ideja. Čim dođem kući skinem običan i stavim Ta-Ta. Udobnost za moje grudi, koje više ništa ne steže na leđima, je neverovatna. Takođe je odlično nositi ga nakon kupanja dok se spremate. Nema više znajenja ispod grudi – napisala je jedna Melissa.

zena.blic.rs

Pročitaj još: Trudnica iz Kragujevca već sedam dana čeka da dobije odobrenje Etičke komisije: U stomaku nosim bebu koja mora da umre!

Ostavite komentar