,,MRZIM svoje dete, molim se da umre u snu!“ Ispovest majke koja je šokirala i razljutila svet!

Jedna majka, koja pati od post-porođajne depresije, uzburkala je javnost obrativši se ljudima za pomoć i savet na društvenoj meri ,,Reddit.“

Kako je rekla, ona mrzi svoje dete, volela bi da se nije ni rodio! Bespomoćna i očajna, pitala je ljude za savet.

Međutim, njene reči su izazvale toliko kritika i uvreda, da su administratori morali da ga uklone. Komentari i polemike se nisu zaustavile, jer su njene reči nastavile da odjekuju različitim kanalima na internetu.

.

.

Daily Mirror,,Volim svoje dve ćerke. Jedna ima šest, druga osam godina. A njega ne mogu nikako da zavolim,“ napisala je očajna majka. Ona objašnjava kako je sa trećim detetom zatrudnela potpuno slučajno i nije znala da čeka bebu, sve dok nije bilo kasno za abortus. Tada je već bila u četvrtom mesecu.

Prvo je počela da se nada da će se desiti neke komplikacije i da će morati da prekine trudnoću. To se ipak nije desilo. ne želeći, rodila je zdravog dečaka.

Nakon porođaja, pretvarala se da je srećna zbog prinove. Razmišljala je o tome da ga da na usvajanje, ali to nije bila opcija – nije mogla da povredi svoje ćerke koje su jedva čekale brata.

,,Najiskrenije sam ga mrzela prvih 18 meseci njegovog života,“ pisalo je u njenom postu. Razmišljala je o tome kako bi bila mnogo srećnija da ga nije rodila, a isto je osećao i njen muž.

.

.

HelpGuide.org,,Ne želim da zvučim nezahvalno u očima roditelja koji su izgubili dete, ali da ga nema, osetili bismo olakšanje,“ zaključila je.

Prema statistici, jedna od 10 žena pati od post-natalne depresije. To je veoma delikatno i problematično stanje, koje se dešava mimo ikakvih zakona i pravila. Može se desiti ženi koja je celog života važila za ,,jaku“ osobu.

Ono što je veoma važno jeste prepoznavanje problema i obraćanje lekarima. U ovakvoj situaciji, žena često nema snage da se sama izbori sa depresijom.

Da li znate za ovakve slučajeve ili ste možda bili u ovoj situaciji?

Izvori: Fokuzz, Daily Mail

Ostavite komentar