MOJA TUZNA PRICA…

andjeo-juka Ovako moja prica pocinje. Sa svojim momkom sam vec 7god.bolje receno krenula sam s njim u vezu kad sam imala 15god a on 16. Isli smo u srednju skolu, u drugom srednjem tj.imala sam 17.god.meni kasni men.samu sebe sam uvjeravala da nisam trudna, bojala sam se kako ce roditelji reagovati, dali smo mi spremni biti roditelji, nismo ni skolu zavrsili.


Uradim test pokaze 2 crtice, oboje sretni ali ja i dalje ne vjerujem da sam trudna. Narucim se kod doktora nakon 2 dana odem, doktorica kaze cestitam postat ces majka trudna si 6 sedmica, ja lezim na stolu suze idu same ne znam dali su radosnice ili od straha. Odlucili smo ostaviti bebu, rekli smo roditeljima prihvatili su to normalno, nismo ni zamisljali da ce nam tako biti.


Za skolu sam dobila opravdanje da ne moram raditi fizicko zbog trudnoce. Sledeci mjesec doktorica mi zakazala termin ponovo da dodjem, sve uredu sa bebom, sreca neopisiva. Nakon 3 dana pregleda pocnem krvariti odem sa momkom ponovo kod te doktorice sto mi vodila trudnocu, ona ponovo kaze sve je uredu sa bebom mozda krvaris zbog toga sto se maternica razteze ja se spremim i dodjem kuci, krvarenje prestalo ali samo 2 dana.


Nakon 2 dana dobijem velike bolove u stomaku pred vecer zovem doktoricu kaze ne moze me sada primiti da dodjem sutra ali to sutra je bilo kasno tu vecer sam izgubila bebu. Bilo je bas tesko, nakon toliko straha i svega odlucila sam zadrzati bebu ali na kraju nisam mogla imala sam spontani, ne znam ni ja zbog cega jer sam bas pazila.Tuga je bila neopsiva i danas dan kad se sjetim tih dana bude mi mnogo tesko, jer da sam tu bebicu rodila do sada bi imala 3ipo god.


Ali ne odustajem jos uvijek sam sa svojim momkom i aBd na jesen cemo imati svadbu tako da se nadam da ce mi Bog opet dati tu priliku da budem trudna ali ovaj put i da roddim tu bebicu. uvijek mi je bilo bitno da su ljudi tu do kojih mi je stalo. Veliki pozdrav za sve u grupi, super ste ?


Poruka zenama: „Nikada ne treba odustajati od onoga sto zelite, jer i ja nikada nisam odustala“ 🙂

Ostavite komentar