Maja Astaloš nutricionista za portal Klub beba trudnica i mama

Maja Astaloš rođena u Beogradu. Višu medicinsku školu smer nutricionista-dijetetičar zavrsila
u Zemunu. Tema:Makrobiotika u ishrani,već tada je nagoveštavala da je interesuje drugačiji pristup ishrani.Deset godina radila na klinici za endokrinologiju,dijabetes i bolesti metabolizma, u Beogradu i četri godine radila u privatnoj ordinaciji opšte prakse. To je bilo dovoljno iskustva, pa se odlučila za sopstveni biznis. Logično,otvorila je nutricionističko savetovalište za ishranu i Fitnes studio Astaloš”.

U periodu od 2006.-2008.godine završila fakultet za Menadžment u zdravstvu,zato što je želela da znanje podigne na najviši nivo. Profesijom nutricioniste želela je da se bavi od srednje škole.
Ishrana je oduvek bila njena preokupacija,zanimanje i velika ljubav,a naročito alternativni način ishrane. Pošto je od malena imala višak težine, svi su” brinuli” da stalno ima neki zalogaj viška,u pubertetu se “pobunila”.Tako je odlučila da gojaznosti kaže “zbogom” i odlučno krenula da izučava ishranu.Kroz školovanje i učenje obezbedila je sebi vitko i zdravo telo.Izborila sa viškom kilograma i znala da je odabrala pravu profesiju koja je postala njen životni i profesionalni put. Godine rada i iskustva sa različitim klijentima i rezultate koje su postizali kod različitih zdravstveno ugroženih pacijenata,doveli su do novog koncepta ishrane za različita zdravstvena stanja,koji je po strukturi individualan.O iskustvima pacijenata,o tretmanu i ishrani koju su sprovodili,govorili su u knjizi Maja Astaloš.Recite stop gojaznosti.Knjigu je izdala Beoknjiga 2011.godine.Radi kao stručni saradnik časopisa Story,Cica,Lepota i zdravlje,Bilje i zdravlje a čest je gost jutarnjih programa na mnogim tv stanicama.Majka je dva tinejdžera.

Na pitanje kako će doprineti našoj grupi odgovorila je:

-Potrudicu se da svojim savetima pomognem svima da osveste kako se hrane i pomoci cu im da unaprede svoje zdravlje,a ja imam odgovore na sva pitanja?

Posetite njen yt.kanal https://www.youtube.com/user/fitnessstudioastalos

I pratite je na fb stranici https://www.facebook.com/nutricionistamaja/?fref=ts

Ostavite komentar