KBTIM:NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA USPEŠNO ZAVRŠENA PODELOM PAKETIĆA

Danas je udruženje Klub beba trudnica i mama organizovalo druženje mališana u igraonici 4Kids,prenosimo vam detalje sa tog događaja…

KLUB BEBA TRUDNICA I MAMA PODELIO NOVOGODIŠNJE PAKETIĆE

43 mališana nagrađena su paketićem od Deda Mraza jer kako navodi on deca su bila dobra tokom cele godine.Dečija graja,sokići,grickalice i druženje bio je povod da ovo udruženje napravi još jednu veliku akciju sa svojim članovima.

Mnoga zadovoljna deca i roditelji još jednom su pokazali da je ovo udruženje uspešno vodilo aktivnosti svih 12 meseci,upravo je prva godišnjica postojanja udruženja bila povod ovako lepoj organizaciji.

Veliku zahvalnost dugujemo igraonici 4Kids,kao i animatorima u organizaciji Danke Babić,svi smo zajedno večeras izmamili dečici osmehe i to je svrha cele organizacije-kaže predsednica udruženja Melisa Osmanović.

Ona takođe dodaje da će uskoro svojim članovima najaviti pauzu do proleća jer kako kaže od nove godine kreće u realizaciju novih projekta kako bi otvorila PRVI CENTAR ZA RODITELJE U SRBIJI,više o tome govoriće 28.12. na sastanku koji uduženje redovno organizuje u Oficirskom domu sa početkom od 17 časova,gde će takođe organizovati poslednje druženje za mame za ovu godinu.

Ostavite komentar