Kad je Ana rodila bebu, LEKARI I SESTRE SU UZDAHNULI ČIM SU JE VIDELI: Danas devojčica ima 6 meseci i ZBOG OVOGA SVI GLEDAJU U NJU

Ana je majka jedne devojčice stare šest meseci koja je na rođenju zbunila i lekare i sestre, a i sada zbunjuje prolaznike na ulici.

Mala Lilijana Blekburn rođena je 29. avgusta prošle godine, hitnim carskim rezom. A kada su je lekar i sestre videli, uzdahnuli su od iznenađenja i uzbuđenja.

Sve je, na svu sreću, bilo sasvim u redu sa Lilijanom, osim činjenice da je imala kose za deset beba.

– Stalno nam govore da nam je ćerka ista Agnes iz „Grozni ja“ – kažu Ana Pendovska (33) i Li Blekburn (35) iz Besingtoka.

– Prvo što smo morali da uradimo je da kupimo veliki češalj, za odrasle, jer sa onim za bebe ništa nismo mogli da uradimo. Oko tri sata nedeljno provedemo samo u sređivanju njene kose, a peremo je svaki dan zato što svako ko je vidi mora da joj pipne kosu – kaže Ana, dodajući i da svaki izlazak iz kuće traje satima jer su svi prolaznici opčinjeni devojčicom. A Ana je razbila i jedan mit – iako kažu da mame ovakvih beba pate od strašnih gorušica, Ana kaže da nikad nije imala tih problema.

 

Izvor: zena.blic.rs

Ostavite komentar